SAAB Festival Zweden. Tour Kiel - Trollhättan (registratiedeadline).

5 weken meer! Meer dan 30 teams hebben zich nu aangemeld voor de Kiel - Trollhättan-tour. Ons kleine Saab-evenement in het noorden is niet meer zo klein. Op donderdag 30 mei ontmoeten de fans elkaar om 15.00 uur op het terrein van Saab Service Kiel, Voor de laatste minuut is dit de laatste kans om te registreren.

Impressie van het Saab-festival 2010
Impressie van het Saab-festival 2010

De inschrijvingsdeadline is 3 mei, omdat de rallyplaten naar de pers moeten. Voor alle deelnemers hebben we een paar verrassingen bedacht. We waren creatief, want er is een persoonlijk Saab "welkomstpakket". We zullen de details de komende dagen onthullen. Fans die zich al hebben geregistreerd, ontvangen de komende dagen een bevestiging van hun registratie per e-mail. En - zoals sommigen hebben gevraagd - de veerboot naar Zweden en het hotel in Trollhättan of omgeving moet natuurlijk door iedereen op eigen kosten worden geboekt.

Rallye Plate: Saab Tour Kiel - Trollhattan
Rallyplaat: Saab Tour Kiel - Trollhattan

De mix van geregistreerde voertuigen is interessant. Er zijn nu drie van de Saab 9-5 II-sportpakken, die nooit in productie zijn gegaan, die met ons door Västragötland naar de Saab-fabriek rijden. Gemengd met historische Saab 96 en Saab 93, wordt onze groep een rollend beeld van de geschiedenis van Saab. Dat klinkt goed! Ik denk dat we samen veel plezier zullen hebben op het Saab-festival!

De lijst met deelnemers en meer informatie over ons programma wordt volgende week gepubliceerd.

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeeldingen: saabblog.net

5 gedachten over 'SAAB Festival Zweden. Tour Kiel - Trollhättan (registratiedeadline)."

 • Ik ben helaas niet in Trollhättan omdat ik het museum in juli zal bezoeken - jullie hebben allemaal plezier en genieten van de tour. Om de verwachting te vergroten, misschien de foto van de "Saab van de week" van SU:

  http://www.saabsunited.com/2013/05/saab-of-the-week-19.html

  Met vriendelijke groet!

  Matthias

 • Het is alleen gepland voor een gemeenschappelijke heenreis, want de eerste deelnemers zullen Trollhattan al op zondagochtend in de richting van Denemarken verlaten. Maar sommigen gaan 's avonds met de veerboot Gothenburg-Kiel. Een gemeenschappelijke reis naar huis is veilig daar.

 • Moin Tom!

  Helaas kunnen we Kiel niet op tijd bereiken, maar we zijn van plan vrijdag op tijd in Trollhättan aan te komen.
  Ga je zondag weer gesloten of is het de bedoeling dat iedereen “zijn eigen” weg terug begint.
  Ik vraag het omdat ik me kan voorstellen dat het leuk zou zijn om samen met jou - de 30 teams - aan de terugweg te beginnen.
  Als u van plan bent dit samen te doen: welke veerboot neemt u mee op de terugweg?

  zonnige groeten,
  Sesi

 • Hi Tom,

  Ik ontdekte er een interessant artikel over - alleen op een ander continent.
  Saab - er zijn overal gekke mensen zoals wij.

  Prettig weekend

 • Ben met mijn hart want helaas kan dit jaar in deze periode geen vrije tijd nemen.
  Maar alles ziet er zo goed uit; Ik weet zeker dat dit een droom gaat worden.

Reacties zijn gesloten.