SAAB Festival Zweden. Tour Kiel - Trollhättan. (Update 2)

Slechts ongeveer 6 weken tot het Saab-festival in Zweden! De tijd vliegt voorbij en nu hebben meer dan 20 teams zich aangemeld, en het ziet ernaar uit dat er nog veel meer zullen zijn. Het aftellen voor de registratiedeadline is begonnen! Omdat we de rallyplaten voor onze tour moeten printen, en ook achter de schermen is er veel voorbereiding gaande.

Schwedenfaehre
Schwedenfaehre

Elk team zal toetreden Saab Dienst Kiel, waar we elkaar ontmoeten op 30 mei vanaf 15 uur, ontvangen een Saab-specifiek "welkomstpakket". Aan boord van de Zweedse veerboot plannen we samen een diner voor een leuke avond met interessante Saab-gesprekken. Omdat Saab als merk behoorlijk sexy is, maar nog steeds arm, kunnen we (helaas) geen uitnodiging doen. Elke deelnemer die de avond bij ons wil doorbrengen, draagt ​​zijn eigen kosten. Maar dat mag het plezier van onze tour niet stoppen.

[sam id = "1 ″ codes =" waar "]

Registratie deadline voor alle teams die willen toetreden tot hun Saab is de 3. Mei 2013. De lijst met deelnemers staat op 06. Gepubliceerd hier op de blog en dient als een controle en, indien nodig, om te corrigeren als de Saab-crew in de tussentijd is veranderd.

U kunt zich registreren voor "Saab Tour Kiel - Trollhättan" hier, Meer updates volgen de komende dagen.

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

3 gedachten over 'SAAB Festival Zweden. Tour Kiel - Trollhättan. (Update 2)"

  • SAAB leeft! Ik denk dat het evenement gewoon geweldig is! Dank aan Kiel, Eschborn en onze blog!

  • Goed, de foto is van Rostock uit de laatste Schwedentrip. 😉

  • Geweldig ding! Speciaal voor ons fans van Kiel Saab. Slechts een kleine hint: maak een betere foto van de Stena Line, want de afdalingen tussen Kiel en Göteborg 😉

Reacties zijn gesloten.