SAAB Festival Zweden. Tour Kiel - Trollhättan (update).

Onze Saab-tour van Kiel naar het Saab-festival in Trollhättan belooft een kleurrijk evenement te worden. De registratie loopt al een week. Veel teams zijn al geregistreerd en ons Saab-konvooi, dat vervolgens bij 31 is. Mei dat door het Västragötland rolt, zal waarschijnlijk een weerspiegeling zijn van de Xabumx-jaren Saab-geschiedenis.

Rallye Plate: Saab Tour Kiel - Trollhattan
Rallyplaat: Saab Tour Kiel - Trollhattan

Omdat er echte zeldzaamheden zijn die onze tour tot iets heel bijzonders zullen maken. De oudste eerder gerapporteerde Saab is een 93 uit het jaar 1957. De nieuwste voertuigen Saab 9-4x, waarvan sommige nog nooit in productie ging in Saab 9-5 II sport goed en diverse 9-5 II sportieve sedans. Een Saab 96, 99 een Saab Saab diverse 9 5-I en Saab-9 3 completeren het veld. Wanneer kun je zoveel Saab-generaties weer in actie zien komen?

Ondertussen staat het ontwerp van de Rallye Plates voor onze tournee. We volgen de symbolen van het Saab-verhaal. Het vliegtuig en de trol staan ​​voor de Saab-traditie uit de beginjaren en voor de wilde tijden toen Combi Coupe en Turbo hun debuut maakten. Het grote, dominante Saab-logo staat voor het heden en de toekomst, die zich momenteel in Zweden ontwikkelt.

Elk geregistreerd team krijgt een individueel bord met de namen van de piloot en bijrijder om deel te nemen en als aandenken. Zuignappen om aan de voorruit te bevestigen - mensen blijven erom vragen - zijn natuurlijk inbegrepen! De borden worden op 30 mei vanaf 15 uur uitgedeeld aan fans die met ons naar Zweden reizen in Saab-Service-Kiel. In de eerste week van mei zullen we een teamlijst publiceren met de namen, uiteraard zonder registratienummer en adres. De deelnemers hebben dan de gelegenheid om ze te controleren en - indien nodig - te corrigeren.

Ons evenement wordt gesponsord door heel wat Saab-Spirit van de Duitse tak van de Saab Parts AB en Saab Service Kiel, Nog niet in de stemming voor een ontmoeting met leuke fans van ons cultmerk? Ga dan maar door! Het formulier voor Registratie en het programma van onze tour is hier.

Tekst: tom@saabblog.net

Rallyplaat: saabblog.net

6 gedachten over 'SAAB Festival Zweden. Tour Kiel - Trollhättan (update)."

 • Ik kom ook met mijn zoon uit Thüringen en dus via Rostock, misschien werkt het voor ons Thüringers met een bordje.
  Bye voor nu

 • Hallo aan iedereen,
  Klinkt erg goed met Kiel, ik rijd ook met de mijne
  Kinderen naar Trollhättan, maar hadden nu al de veerboot vanuit Rostock geboekt
  niet te veranderen, dus we zien elkaar in Trollhättan,
  Natuurlijk hebben we niet zo'n mooie herinnering in de vorm van het schild… .medelijden;
  Saabige groeten uit Thüringen

 • Heel goed - dit wordt een geweldig weekend !!!

 • Nou ja wat. Natuurlijk ben je daar ... En er zullen meer dan één Saab 900 🙂 zijn

 • Hi Tom!
  Ben ik ook ingelogd?
  Er was niets te lezen over Saab 900 🙂
  Groeten, Torsten

 • Goede reis! Helaas kan ik niet meedoen omdat ik met de 31 naar Normandië rijd. mei

Reacties zijn gesloten.