SAAB-foto. Dat is waar Saab in de lucht is.

De lente hangt in de lucht. Eindelijk! In de showroom van de Saab-vertegenwoordiging in Saab is Saab echter in de lucht. Als je kijkt, zie je twee Saab 9-5 II sportwagens die een 9-3 Griffin omlijsten. Een foto van wat had kunnen zijn, maar niet geworden. Daarom een ​​foto met absolute zeldzaamheid. Want waar zie je twee van de grote stationwagons en een Griffin samen bij een Saab-dealer?

Saab hangt in de lucht
Saab hangt in de lucht

Het uiterlijk van de twee Saab-fans zegt het allemaal. De lange, zware winter is geschiedenis. Het is lente in de Kiel Fjord. En niet alleen daar. Zweden komt ook aan de macht in Zweden. Nu is het tijd voor iemand om ons merk te kussen.

Tekst: tom@saablog.net

Afbeelding: Götz voor saabblog.net

4-gedachten ook "SAAB-foto. Dat is waar Saab in de lucht is."

  • Tom, kwel ons dit weekend niet met deze mooie foto met 2 nieuwe stationwagon !!! 😉 ;-(

  • mijn 9-5 III is magisch, nu heeft een fout, is geen stationwagen !!

  • Over het onderwerp sport wordt momenteel weer mobiel verkocht voor 41000.

    • Het lijkt erop dat hij Kiel bezoekt net voor Pasen

Reacties zijn gesloten.