SAAB dag. Het Saab-beeld van de dag.

Ook Saab-partners zijn op vakantie! Vanuit het hoge noorden komt een Saabischer vakantiegroet aan de gemeenschap. De Saab 9-4x Aero in de kleur "Crystal Red" is bekend en het is duidelijk wie in Scandinavië reist.

Saab 9-4x onderweg in Scandinavië
Saab 9-4x onderweg in Scandinavië

Wie kent de Saab niet - alleen 2 is wereldwijd beschikbaar in deze kleur - wie kan hier lezen. Ik heb het verschillende keren geschreven, maar ik zal het opnieuw schrijven. De Saab 9-4x zou mijn autowens geweest zijn als het verhaal van Saab een beetje anders was gegaan. Maar de Turbo X, die als vervanging voor 9-4x kwam, is meer dan een aangename troost.

Een Saab 9-4x in het wild is zeldzaam, en alle fans in het noorden de kans om een ​​snelle blik te nemen op het, zouden we precies vertellen waar hij is op de weg hadden. Maar dat is privé en dat moet zo blijven. Het blogteam wenst een fijne rustvakantie in Scandinavische sneeuw en veel rijplezier voor 9-4x!

Tekst: tom@saabblog.net

3-gedachten ook "SAAB dag. Het Saab-beeld van de dag."

 • ... je hoeft niet alles te begrijpen ...

 • * heckle * * slobber * * smile *

  • Er ontbreekt nog steeds een * sabber * !! 😉

   Ja, zo'n 9-4x zou (ook) mijn absolute favoriet zijn geweest!

   Hoewel ik geen fan ben van dit rood (ook al is het een bijna unieke kleur).
   Maar ik zou ook in de kleur rijden!

   Dit ding is gewoon een geweldige auto !!!!!

Reacties zijn gesloten.