SAAB dag. Het Saab-beeld van de dag.

Saab-partners zijn ook op vakantie! Een Saab-vakantiegroet komt naar de gemeenschap vanuit het hoge noorden. De Saab 9-4x Aero in de kleur “Crystal Red” is alom bekend, en het is duidelijk wie zich in Scandinavië bevindt.

Saab 9-4x onderweg in Scandinavië
Saab 9-4x onderweg in Scandinavië

Iedereen die de Saab nog niet kent - er zijn er maar 2 wereldwijd in deze kleur - kan hier lezen. Ik heb het verschillende keren geschreven, maar ik zal het opnieuw schrijven. De Saab 9-4x zou mijn autowens geweest zijn als het verhaal van Saab een beetje anders was gegaan. Maar de Turbo X, die als vervanging voor 9-4x kwam, is meer dan een aangename troost.

Een Saab 9-4x in het wild is zeldzaam, en alle fans in het noorden de kans om een ​​snelle blik te nemen op het, zouden we precies vertellen waar hij is op de weg hadden. Maar dat is privé en dat moet zo blijven. Het blogteam wenst een fijne rustvakantie in Scandinavische sneeuw en veel rijplezier voor 9-4x!

Tekst: tom@saabblog.net

3 gedachten over 'SAAB dag. Het Saab-beeld van de dag."

 • blanco

  * heckle * * slobber * * smile *

  • blanco

   Er ontbreekt nog minstens één * kwijl *! 😉

   Ja, zo'n 9-4x zou (ook) mijn absolute favoriet zijn geweest!

   Hoewel ik geen fan ben van dit rood (ook al is het een bijna unieke kleur).
   Maar ik zou hem ook in kleur rijden! 😉

   Dit ding is gewoon een geweldige auto !!!!!

 • blanco

  ... je hoeft niet alles te begrijpen ...

Reacties zijn gesloten.