SAAB-veiling. Opdrachtgever van de brandweer.

Kinderen spelen graag met politie of brandweerwagens. Als je mijn familie gelooft, dan had het bij mij ook zo moeten zijn. Voor de iets grotere kinderen onder de Saab-fans is er nu de mogelijkheid om de passie van de kinderen op een schaal van 1: 1 te implementeren. Omdat zogenaamd mannen altijd kinderen moeten blijven, wordt alleen ons speelgoed groter ...

Saab 9-5 Brandweercommando Car
Saab 9-5 Brandweercommando Car

Nadat de Saab-veiling in Zweden vandaag is afgelopen - het was echter niet de "allerlaatste Saabs", er volgt nog een veiling - er is een brandweer Saab te koop in Duitsland. Het is een Saab 9-5 commandowagen van de brandweer in Soltau. Voor degenen die altijd al zo'n groot speelgoed hebben gewild, is dit de juiste gelegenheid. De cilinderkoppakking van de Zweden heeft aandacht nodig, en zoals altijd is er een briefje bij deze veilingen "... dat het speciale signaalsysteem niet voor privédoeleinden mag worden gebruikt'. Spoilsport!

De veiling duurt nog 5 dagen en misschien wordt de lang gekoesterde droom van een fan wel werkelijkheid.

Tekst: tom@saabblog.net

7 gedachten over 'SAAB-veiling. Opdrachtgever van de brandweer."

 • blanco

  De kans blijft bestaan. Er is geen bod uitgebracht in de eerste veiling. Toen werd de Saab opnieuw geplaatst, met dezelfde prijs. Dus: nieuwe kans.

 • blanco

  Heb je gezien dat er een tweede Saab (9-5 Aero) te koop is bij Customs Auction?
  Startprijs 800, - ex civiele patrouille ...

 • blanco

  En tot nu toe is er nog geen bod uitgebracht. Hmmm

 • blanco

  Wat staat er eigenlijk op privéterrein - is het daar niet toegestaan ​​het signaalsysteem te gebruiken?

  Stel je eens voor hoe je in de SAAB-hangar zit met zwaailichten en sirenes, of de oprit op en af ​​rijdt 😉 mannen en hun speelgoed stoppen….

  • blanco

   Het idee is goed, rond de hangar zijn er bedrijfsruimtes 😉

   • blanco

    Registreer hem gewoon als auto van de zaak en gebruik het seinsysteem alleen voor zakenreizen. Ik citeer: "[...] waarbij erop wordt gewezen dat het speciale signaalsysteem niet voor __PRIVATE__ doeleinden gebruikt mag worden."

 • blanco

  Koelbox, alleen de 83kw is een Saabe onwaardig ...

Reacties zijn gesloten.