SAAB in de film. Saab 9-5 II in "Boxed".

Nogmaals, een Saab maakte er een filmproductie van! In het najaar 2013 wordt de nieuwe film "Boxed" uitgebracht. Als een voorproefje van de productie van Sea Scape Films, een "Independent Company", is er al een korte trailer. Vanuit het gezichtspunt van Saab zijn echter alleen de eerste 6-seconden (!) Echt interessant.

SAAB in de film. Saab 9-5 II in doos
SAAB in de film. Saab 9-5 II in doos


Een zilveren Saab 9-5 II in de politie-operatie rijdt, onderzoekers stappen uit. Dat was tot de herfst, allereerst wat de Saab in de film zag.

Boxed Trailer 1 (2013) van SeaScape Films on Vimeo.

Ons cultmerk slaagt er altijd in om in de media te komen, zelfs zonder productplaatsing. Dat is gewoon Saab! We plaatsen de film alleen om Saab-redenen op de watchlist en zullen rapporteren over wat er gaat komen.

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte ook "SAAB in de film. Saab 9-5 II in "Boxed"."

  • Indrukwekkend, de berekende 9-5 II werd gebruikt (in de lage registratienummers)! Dan heeft de film binnenkort een cultstatus! SAAB houdt er altijd van om betrokken te raken .... en nooit verdwaalt voor een goede uitvoering!

Reacties zijn gesloten.