Het pad van een cultmerk. Nieuw Saab-boek is geland

De levering van het nieuwe Saab-boek "Saab - The Path of a Cult Brand" is nu aan de gang. De eerste exemplaren zijn vandaag aangekomen. Ik moest natuurlijk meteen in het boek kijken, er is geen wachten. De eerste indruk is erg goed, het boek is liefdevol ontworpen en de geschiedenis van Saab wordt tot op heden besproken.

Nieuw Saab-boek: het pad van een cultmerk
Nieuw Saab-boek: het pad van een cultmerk

Het boek staat vol met prachtige foto's, waarvan sommige bekend zijn, maar sommige zijn nooit gepubliceerd. Het is een zwaar (1.5 kilogram!) Volume geworden met foto en tekst, en zelfs de eerste paging is leuk. Een gedetailleerde boekbespreking en meer zullen de komende dagen volgen, ik ben ermee bezig.

Als u niet zo lang wilt wachten, kunt u deze vandaag nog bestellen in onze Saab-fanshop. Maar ik zal je één ding al vertellen: het is de laatste zin die de auteur Dieter Günter in het boek schrijft. "Laten we dus vooruit kijken!". Ik vind het leuk!

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

5 gedachten over 'Het pad van een cultmerk. Nieuw Saab-boek is geland"

  • Ik heb het vandaag om XNUMX uur ontvangen ... het is geweldig en maakt Saab nog fascinerender.

  • BEDANKT voor de info! Ik heb mijn plaatselijke boekhandelaar besteld!

  • Ik kocht het boek sinds 14-dagen en rechtstreeks in Zweden in Hjo, maar in het Zweeds. is gewoon geweldig.

  • Komt er een Engelse versie? Please!
    (Komt er een Engelse versie?)

  • Bestelde het bij Am… lang geleden.
    Ik kijk er naar uit!

Reacties zijn gesloten.