SAAB-kalender: data maart 2013

Dus, terug uit Genève, wacht de "normale" werkdag op ons. Daarom wordt het de komende dagen wat rustiger dan normaal op de blog.

Saab Excursion - Saxon Switzerland 2012
Saab-excursie - Saksisch Zwitserland 2012

Onze kalender vult zo langzaam. Elke week worden nieuwe datums toegevoegd. In het begin waren het vooral de regionale rondetafels en vergaderingen, maar nu maken de grote vergaderingen het jaar 2013 erg interessant voor Saab-rijders.

Dus de Saab-vrienden rond de Harz van het blauwe forum openen het jaar 2013 met een exit op 17.März. Dus Treff is de volgende week bij 11: 00 in Hasselfelde / Harz in Stemberghaus. Hier wordt een hapje gegeten, waarna je het houtskoolverbrandingsmuseum kunt bezoeken. En tot slot een stukje rijden en dan naar huis! -> Schwupps had een fijne zondag! Als het mooi weer is, met de CV. Vriend Thomas van saab-cars.de organiseert de reis en verheugt zich op uw deelname. Kort bericht hier.

We zullen deze ontmoeting zeker niet missen. Open in goed weer!

 

mark@saabblog.net

Een gedachte over "SAAB-kalender: data maart 2013"

  • Hoi Mark,
    We komen graag langs ...
    Groeten, Arne en Sandrine

Reacties zijn gesloten.