Saab-blogger op pad

De zon schijnt en de lente is in de startblokken. Tijd om onze Saabs wat oefening te geven. Vandaag gaan Mark en ik op weg naar Zwitserland om samen met Yves de Autosalon van Genève te bezoeken. Een gezamenlijke reis door het blogteam naar de eerste autoshow van het jaar in Europa. Omdat Genève, zelfs zonder Saab-deelname, een aantal interessante nieuwigheden heeft.

Saab Blogger onderweg
Saab Blogger onderweg

Na Genève gaan we kort naar Engeland en volgen nog wat data, zodat het de komende dagen 7 tot 10 een beetje stiller worden op de blog. Zodat de wachttijd van de Saab-fans voor nieuwe artikelen niet al te lang is, is er een artikel over Saab-passie te lezen op Saab-Youngtimer.de met de Saab 9000 CD V6 Griffin.

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

2 gedachten over 'Saab-blogger op pad"

  • Kijk wat Genève te bieden heeft en maak een goede reis!

  • Veel plezier op je reis en kom levend en wel terug! We kijken uit naar uw foto's en rapporten

Reacties zijn gesloten.