SAAB meeting 2013: Off to Trollhattan!

Hotel en veerboot zijn geboekt! Eind mei, het Saab-festival in Trollhättan. Van Frankfurt naar Kiel, waar op donderdagmiddag Saab Dienst Kiel de fans ontmoeten elkaar. Vervolgens richting Schwedenkai, de veerboot naar Göteborg en op vrijdagochtend samen via de nieuw verlengde E45 naar Trollhättan.

Op naar Trollhattan!
Op naar Trollhattan!

Tot nu toe hebben fans uit het Rijn-Main-gebied, uit Saksen, Zuid-Beieren, de omgeving van Hamburg en uit andere delen van de Republiek aangekondigd dat ze een weekend in Saab City zullen doorbrengen. Er zijn veel Saab-chauffeurs die nog nooit in Zweden zijn geweest en voor de eerste keer naar Trollhättan zullen gaan.

Er zijn tekenen van sterke deelname vanuit Duitsland en ik denk dat er geen betere manier is om Saab te ervaren dan op deze plek in Västra Götland. De hele stad vol Saab, turbogeluid en tweetaktgeklets op elke hoek en een Saab-dichtheid waar we anders alleen maar van kunnen dromen. Waar anders is er een kans om een ​​Saabo of een Sonett I te zien? Of de kans om met Erik Carlsson te praten? In 2010 waren Marco en ik voor het eerst op het festival in Trollhättan, en het was ook het spirituele uur van geboorte voor Saabblog.net. Als ik had geweten wat dat zou inhouden ... hmm. Maar dat is een ander onderwerp! Om vele redenen hadden we niet gedacht dat we er drie jaar later weer zouden zijn, dus het is des te beter dat er een nieuw Saab-evenement plaatsvindt in Zweden.

Als u overweegt naar Trollhättan te gaan, moet u snel boeken. De veerboot contingenten zijn beperkt in de zomermaanden, hotelkamers in Trollhättan zijn schaars. Van het Saab Festival 2010 heb ik een aantal indrukken voor de onbeslist samengesteld. Zeker de moeite van het rijden waard, Trollhättan is een charmante plaats en de beste plek ter wereld om een ​​Saab-fan te zijn. En ja, het regent niet altijd in Trollhättan. Hier zijn de foto's ;-).

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeeldingen: saabblog.net

11 gedachten over 'SAAB meeting 2013: Off to Trollhattan!"

 • Moin Tom!

  Kunt u contact opnemen met de Denmark Route-chauffeurs? Do-Abbend in Kiel is te kort.

  Bij voorbaat dank u altijd goede reis!
  Sesi

 • Ik word echt jaloers, maar bijna twee weken later begin ik aan mijn grote tour door Zweden. Mijn Saab kan helemaal naar Lapland kijken - natuurlijk ook ik -

  Tweemaal Zweden binnen 14-dagen is te ver verwijderd van het gebied rond München. Maar de tussenstop in het Saab-Museeum is een erezaak. En er zal zeker een mooie foto op de tour zijn, als er nog een fotowedstrijd is.

  Hejda Ded2

 • Super! Ik ben blij. Rijd je ook via Kiel?

 • Onze ferry verlaat Kiel op donderdagavond en is vrijdag tegen 9: 00-klok in Gotenburg. Andere fans rijden 's nachts over Denemarken. Er gebeurt iets

 • Twee Thüringers zijn er ook, ze kijken er naar uit! Misschien zijn er nog meer ...
  Met vriendelijke groet

 • Moin Tom!

  Mijn vader zou zeker terug gaan.
  Hij kan pas vrijdagochtend vertrekken.
  Wanneer neemt u welke veerboot?

  goede tijd!
  Sesi

 • Minstens vier Saabisten uit Oostenrijk en twee uit Zwitserland krabben ook hun hoofd ...

  groeten
  Gerald

 • Jammer! Ik heb het te laat geleerd. Ik kom uit de 12. naar 19. Juni in Zweden om het SAAB-museum te bezoeken.

 • Oh, en nu ben je 3 jaar ouder

 • 🙁 mijn god, ik zie er oud uit op de foto 🙂 Carlsson ziet er jonger uit dan ik 🙂

  Maar schönnnnnnnnn komt terug !!

 • Ik ben ook van plan om te gaan, mijn plan om op de eerste dag naar Rostock te rijden, de tweede dag met de veerboot naar Denemarken en vervolgens naar Trollhattan op de tweede dag.

Reacties zijn gesloten.