SAAB-tag: misdaadscène met Saab 99 en Saab 900

Ik hou van de manier waarop hij zijn blog schrijft. Alex van Saabism "alle goede Saab-dingen" heeft zijn speciale stijl. Hij woont in Saab en op zijn blog vind je niet alleen het gebruikelijke zakelijke nieuws van TTELA, maar ook dingen over het dagelijks leven met het merk uit Zweden. Kortom, Saabisme is verfrissend anders.

Saab 99 op de plaats delict van 1974
Saab 99 op de plaats delict van 1974

Alex en ik hebben al heel lang contact dat niet afbreekt, hoewel we allebei ook een heel interessant leven hebben buiten Saab. Zelfs als sommige lezers het niet willen geloven ... Nadat we gisteren het donkergroene Saab 99-model van NEO hadden gepresenteerd, kwam er kort daarna een mail van Alex.

In een plaats delict van 1974 gaat een 99 in die kleur door de scène met de commissarissen. Alex heeft twee misdaadscènes met misdaad thrillers met Saab-betrokkenheid gevonden en op zijn blog geplaatst. Een plaats delict met een Saab 99, nog een 1989 met een witte Saab 900.

De bijzonder Saab-zware scènes, twee keer 4 minuten, zijn beschikbaar op Alex Blog om te zien. Veel plezier!

Tekst: tom@saabblog.net

3 gedachten over 'SAAB-tag: misdaadscène met Saab 99 en Saab 900"

 • Je hoeft niet terug te gaan naar 1974 ... Ik merkte onlangs dat Jörg Hartmann ook in een 900-I rijdt in de nieuwe Dortmund Tatort (limousine, als ik me niet vergis). En tijdens haar tijd als commissaris in Offenbach (politieoproep 110), was Barbara Rudnik ook onderweg in een 900-I.

 • blanco

  Alleen dat de nieuw geïntroduceerde NEO 99 in donkergroen een 1975 is en geen 1971, zoals ten onrechte wordt vermeld door NEO (gemakkelijk te herkennen op de grill - uit 1975 en op de bumpers en richtingaanwijzers - uit 1972)

 • blanco

  Hi Tom,

  Ik vind het aardig van je dat je naar de blog van Alex verwijst. Hier zijn naast saabblog.net altijd interessante dingen om te ontdekken. Zeer mooie stijl en ik realiseer rechte grad: Er zijn echt alleen maar geweldige blogpagina's over Saab, een vreugde voor elke Saab-fan aan de verschillende kanten om altijd iets nieuws te ontdekken. De blogs vervoeren vaak de werkelijk prachtige verhalen en openen de mooiste Saabschatzkisten.

  Tot dan, geboren uit de jets - geboren om te leven!

  Matthias

Reacties zijn gesloten.