SAAB News: NEVS start dialoog met Saab-dealers

Meer goed nieuws komt van Trollhättan! Saab-eigenaar National Electric Vehicle Sweden AB is een dialoog gestart met geselecteerde Europese dealers. De brief die we uit Zweden hebben gekregen, is al een paar dagen naar verschillende regio's gestuurd.

National Electric Vehicle Sweden AB: brief aan Saab-partner
National Electric Vehicle Sweden AB: brief aan Saab-partner

Saab gaat een stap verder in de richting van het starten van de productie, hoewel de brief uitdrukkelijk geen bindende datum vermeldt. De inhoud is, kort gezegd, als volgt:

NEVS onderzoekt de constructie van geselecteerde modellen van het 2012 Saab 9-3-productgamma en is in gesprek met de leveranciers. De dialoog met de 500-partners verloopt goed, ook al is er momenteel geen verplichting van 100% om opnieuw op te starten. De eerste Saab elektrische auto, gebaseerd op de 9-3, is in ontwikkeling en zal naar verwachting begin dit jaar 2014 lanceren. Na verloop van tijd zal het platform van de 9-3 worden vervangen door een nieuwe basis op basis van Phoenix-technologie.

Op dit moment werken NEVS 170-medewerkers op locaties in Zweden, China en Japan. De brief zelf is het eerste contact en de ontvangers die geïnteresseerd zijn in een verdere dialoog worden gevraagd hun contactgegevens te controleren en deze indien nodig bij te werken.

Zodra de startdatum van de productie en productspecificaties zijn bepaald, zal het verkoop- en marketingteam de dialoog voortzetten.

Wat de inhoud van de brief betreft. In sommige markten werd de brief een paar dagen geleden verstuurd, in Duitsland, de actie sinds gisteren. De eerste feedback van de geselecteerde Saab-partners is zeer positief.

De brief is goed nieuws voor Saab, voor de klanten en een volgende stap voorwaarts. Het is een van de berichten waarop we hebben gewacht. Tot nu toe is 2013 niet slecht voor ons cult-merk, en het zou zo verder kunnen gaan!

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

9 gedachten over 'SAAB News: NEVS start dialoog met Saab-dealers"

 • Hoop op een nieuwe cabriolet voor mijn vrouw

 • Een stap in de goede richting! En rustig blijven werken achter de schermen van Troll-City, zodat er iets van komt! Het zijn sowieso de “oneindige” klantadressen bij de dealers die de doorstart zouden moeten ondersteunen. En ze hoeven niet vooraf volledig te worden voorzien van een sms met advertenties! De kennis van wat een SAAB waard is! En ze zullen zeker, ook DANK aan de blog, achter het merk staan ​​en veel vrienden meenemen die geïnteresseerd zijn in een SAAB ..... Alles komt langzaamaan goed ... Goed nieuws voor het weekend!

 • NEVS werkt momenteel veel, en vooral op technisch gebied, met externe bedrijven.

 • Is dat ernstig? 170 medewerkers (inclusief China en Japan) ... hoe moet iets beginnen? Ik ken de originele tekst niet uit de brief, maar als deze is geformuleerd zoals hierboven, rijzen er twijfels.

 • Dit is echt goed nieuws, ik ben zeer positief! NEVS wordt elke dag meer en meer sympathiek!

 • Mmm, papier is geduldig ...

 • Goed nieuws en heel langzaam vordert.

 • Dat klinkt niet slecht!
  Dat klinkt daarna ook langzaam, dat je al ver achter de schermen zit, zoals eerder bekend was!
  Ik houd mijn vingers gekruist!

 • Goed nieuws! De hoop op een nieuwe auto uit Zweden (nee nee OVOLOV 😉) stijgt!

Reacties zijn gesloten.