SAAB News: Nieuwe Saab in de gemeenschap

Een blog is een blog. Maar een blog is ook meer. Steeds weer komen e-mails met verzoeken aan Saabs van vorige eigenaar. Ik probeer vervolgens vragen te beantwoorden en als ik het niet weet, vraag ik iemand die meer ideeën heeft. Dit is koopadvies via blog en vind altijd zo gebruikte Zweedse nieuwe eigenaren. Maar ik ben vooral blij als het merk een nieuwe fan heeft gevonden. Zoals in de huidige zaak met Heiko.

Saab 9-3 Aero in het mobiele forum Dresden
Saab 9-3 Aero in het mobiele forum Dresden

Eerder reisde hij met een merk uit Zuid-Duitsland, totdat hij een Saab 9-3 V6 Aero uit het Mobile Forum Dresden had gegooid. Post volgde, een proefrit en Heiko wist waar hij op moest letten. De 9-3 met de sterke V6 is geen reden. Hij heeft een geweldige dosis plezier als standaard voor degenen die op zijn minst een kleine dosis benzine in hun bloed hebben. En het mobiele forum Dresden is nog steeds een van de beste adressen als het gaat om Saab.

Een paar dagen geleden pakte hij zijn nieuwe Saab in de besneeuwde stad aan de Elbe. Hij beschrijft zijn indrukken als volgt:

Ik moet het mobiele forum veel lof en dank geven. De auto ziet er als nieuw uit. Dan realiseer je je dat ze nog steeds met hart en ziel zijn in het geval van Saab en de verkoper, de heer Lehmann zelf, een enthousiaste Saab-coureur. Ik voelde me echt op mijn gemak. Maar toen kon ik niet wachten om te gaan rijden. De 70 km naar huis was natuurlijk een plezier.

Proficiat van het blogteam aan Heiko en zijn Zweedse droomauto! En altijd een goede reis!

Tekst: tom@saabblog.net

Foto's: Heiko voor saabblog.net

9 gedachten over 'SAAB News: Nieuwe Saab in de gemeenschap"

 • Gefeliciteerd…. En zeg altijd hallo. 😉

 • Gefeliciteerd met de “crèmekleurige sneden” en altijd grip onder het profiel! De kleur is geweldig, elegant en daarom een ​​eye-catcher! Veel plezier ermee!
  Het wordt begroet met lauwe lucht uit Nedersaksen
  berggeit

 • Felicitaties aan de saab, ben ook een paar weken onderweg met de v6 in de 9-5. mooie en zeldzame kleur, hou je blik op de a72, tot nu toe is stollberg van trouwe niet zo ver weg!

 • Wauw! Een van de populairste sportcombo's ooit! Ik rijd sinds 9 met mijn 3-2006 Aero Sportcombi en heb nu 160000 km op de teller! Een superraket met de acceleratiewaarden van een Porsche 911! We maten 1: 1 in Zwitserland 😉 van 0-100 km / u in 4.8 seconden! Accelereren van 80-120 km / u is ook een droom! Om nog maar te zwijgen van de andere voordelen van dit geweldige voertuig ...

 • Hallo Saab-gemeenschap. Ten eerste: P sorry voor het reageren in het Engels. Ik vertrouw mijn Duitse grammatica niet, hoewel ik die vloeiend spreek en versta. Zeer mooie Saab Heiko, gefeliciteerd. Mede door het enthousiasme op deze blog en omdat ik een fervent volgeling was van de Saab-avonturen in het Victor Muller-gebied (en ook de blog van Steven Wade las), kwam ik onlangs ook weer bij de Saab-gemeenschap met een 2008 Sport Combi in Vector-editie uit 93. Na 13 jaar met andere merken te hebben gereden, de laatste 8 jaar Alfa Romeo, besloot ik terug te keren naar het “moedermerk”. Ik ben sinds twee weken de trotse eigenaar van de prachtige Saab en test hem in harde winterse omstandigheden. Ik sta versteld van het aantal positieve reacties dat ik uit mijn buurt krijg: veel mensen lijken Saab leuk te vinden!
  Bedankt voor deze goed geïnformeerde blog, het is bijna een dagelijkse traktatie om te lezen over dit nog steeds actieve merk!

  Kai (uit Nederland)

 • Ik hou van de scania. Omdat het logisch is om private SAAB te besturen. Veel plezier

 • Reist elke dag in C. Maar met een grote Saab die ook Scania wordt genoemd. Als je Saab opnieuw rijdt, laat het me weten. Ik ben tenminste niet de enige in de buurt.

 • Hallo Heiko!

  Gefeliciteerd met je nieuwe Saab! Een zeer goede keuze! Goede reis!
  Misschien zien we elkaar op straat, ik woon in C.

  PS: ik heb ook een Saab (9-5 stationwagen) gekocht in het Saab Center DD (2005) en deze 6 jaar verplaatst met een STL-nummer. De grootste autofout van mijn leven was om hem te verkopen en een nieuwe V70 voor me te kopen ... Maar nu sta ik op het punt om een ​​9-3 cabriolet als tweede auto te krijgen, zodat ik eindelijk DAT gevoel weer kan hebben ... 🙂

 • Dat is precies hoe het is Tom. Bedankt voor de felicitaties. Overigens is er een 9 5 II als een inspectie voor een gratis huurauto zonder km-limiet. Als dat geen prikkel is.

Reacties zijn gesloten.