SAAB 9-5 rijrapport in Aftonbladet en Blogger onderweg

En Sista Saab: Saab's 9-5 II-verhaal vandaag in Aftonbladet.
En Sista Saab: Saab's 9-5 II-verhaal vandaag in Aftonbladet.

Vandaag ben ik onderweg met de Turbo X in het besneeuwde Oberfranken! Vierwielaandrijving is in deze tijd van het jaar logisch en geeft een gevoel van extra veiligheid. Er gebeurt dan ook iets minder op de blog dan normaal.

Voor Saab-fans in Zweden is er tegenwoordig leesmateriaal. de Aftonbladet brengt een drievoudig rijverslag van het Saab 9-5 II-sportpak in gedrukte versie uit Ik weet niet of het verhaal "En Sista Saab" ook online zal verschijnen. Maar voor alle Saab-fans uit Zweden en ook voor degenen uit Duitsland die vandaag privé of professioneel in Zweden reizen - ik ben me bewust van twee - is de aankoop de moeite waard. Omdat het verhaal goed geschreven is.

Zweedse lezers zullen zich afvragen hoe het komt dat een Saab 9-5 sportwagen met een Kiel-licentie in een Zweedse publicatie verschijnt.

Maar dat is een lang verhaal en weer typisch voor Saab, en regelmatige bezoekers van de blog weten dat ook daar Saab Service Kiel heeft de handen in het spel.

Het achtergrondverhaal van de sportcombo's en hun uiterlijk in de pers wordt verteld wanneer de kans ervoor is aangebroken en ik het groene licht krijg. Maar er is nog tijd over. Meer over Saab komt wanneer ik weer op kantoor ben.

Tekst: tom@saabblog.net

5 gedachten over 'SAAB 9-5 rijrapport in Aftonbladet en Blogger onderweg"

 • Het artikel verschijnt ook online. Maar ik weet niet of het gratis of tegen betaling via de Plus-functie leesbaar zal zijn. Maar ik zal mijn best doen om hem na enige tijd hier op deze pagina gratis te laten inhuren.

  Het verhaal verschijnt ook in de Duitse media, op tijd voor meer.

  De actie was heel leuk, heel hartelijk dank aan Kiel.

  • blanco

   nou dat is net als de ü-ei spanning en anticipatie: o

  • blanco

   Dat klinkt goed, ik kijk er naar uit

 • blanco

  Hi Tom,

  Ik kan bijna niet wachten dat je het groene licht krijgt

 • blanco

  Ik ben nieuwsgierig. Hoe dan ook, ik kan eindelijk mijn 9-3 sc ophalen vandaag.

Reacties zijn gesloten.