SAAB Tag: Saab Bookshop beschikbaar

Het is maar een klein berichtje van Nyköping. Maar goed nieuws voor sommige Saab-chauffeurs onder ons die op zoek zijn naar Duitstalige Saab-on-board-literatuur. Omdat veel fans een wens-Saab rechtstreeks uit Zweden hebben ingevoerd of uit andere Europese landen hebben geïmporteerd.

Saab Bookshop voor literatuur aan boord beschikbaar
Saab Bookshop voor literatuur aan boord beschikbaar

Board literatuur in de lokale taal was voor een jaar niet langer nieuwe orde, en de lokale dealer kan, vooral in de afgelopen modeljaren, vaak niet in staat om te helpen. De boekhandel van de Saab Parts AB is nu beschikbaar na een lange wachttijd, en biedt handleidingen, onderhoudsboekjes en documenten voor de Saab infotainment.

Documenten zijn beschikbaar voor Saab 9-5 series 1 en 2 en Saab 9-3. Momenteel worden documenten aangeboden van modeljaar 2006 tot modeljaar 2012. De aankoop kan worden gedaan via de Saab-servicepartner.

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: Saab Parts AB