SAAB Fan Shop: Saab-magneten en Saab-tinnen bord

De Classic Collection in onze Saab fanshop is gegroeid. Het is een uitdaging om nieuwe en geschikte producten die voldoen aan de cultmerk naar Zweden. Met klassieke ontwerpen Saab er een Magnetset nu toegevoerd aan een historisch Saab metaalteken uit 9 magneten. Passend bij de klassieke Saab Saab 92, 93, 96, Saab Saab 99 sonnet en ligt op de vaste plaat schild legendarische Saab logo in de vorm van de gestileerde Saab B18 vliegtuigen.

Saab-magneten op Saab-blikken bord
Saab-magneten op Saab-blikken bord

Met vier gaten is het metalen bord klaar om als blikvanger op een gewenste locatie te worden bevestigd. En de Saab-magneten bevatten kleine aantekeningen op de koelkast of een ander magnetisch oppervlak, waardoor ze elke dag een beetje meer "saab" worden. Saab-blikken bord en de Saab-magneten zijn nu verkrijgbaar als set in onze Saab Fan Shop.

Historisch Saab-logo met de Saab B18-bommenwerper
Historisch Saab-logo met de Saab B18-bommenwerper

Het blogteam heeft andere goede ideeën en we zijn momenteel op zoek naar de resterende voorraad van een voormalige Saab-leverancier. Dit is natuurlijk een heel, heel 'saab'-verhaal, en als we succesvol waren, zullen we erover vertellen op de blog 🙂

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

4 gedachten over 'SAAB Fan Shop: Saab-magneten en Saab-tinnen bord"

  • Ja, dat is het. Massief Zweeds staal, aan beide zijden geverfd

  • Vraag Tom,

    is het SAAB-bord Weerbestendig ???

  • Het schild met het SAAB-vlak is iconisch. Al voel dit heeft-wil reflex

  • Geweldig idee, wacht even!
    Besteld, natuurlijk.

Reacties zijn gesloten.