De nieuwe Saab 900 - Saab-promotievideo 1994

Is het echt goed 20 jaar geleden dat de Saab 900 II zijn première vierde? De Saab-film van Xnumx, die in de VS wordt gelanceerd, toont de sterke punten van de 1994. Perfecte ergonomie, veel comfort, de introductie van het nachtpaneel, dat in die tijd Black Panel heette.

De nieuwe Saab 900. Promotievideo 1994.
De nieuwe Saab 900. Promotievideo 1994.


Verdere innovaties van de 90s zoals Saab-Safeseat en een enorme kofferbak, die de sterke punten van het hatchback-concept laat zien. Het onderwerp veiligheid stond ook aan de top, zoals altijd bij Saab. De 900 II een echte Saab?

De Saab-gemeenschap twijfelde op dat moment twijfelachtig, omdat GM zich onlangs bij de Zweden had gevoegd en hun liefde de nieuwe liefde had onthouden. Vandaag, 20 jaar later, doet de 900 II denken aan betere tijden die zijn verstreken. Maar een nieuwe, opwindende toekomst voor het merk lijkt binnen handbereik te zijn.

Veel plezier met de Saab-tv!

8-gedachten ook "De nieuwe Saab 900 - Saab-promotievideo 1994"

 • Altijd leuk! Rijd dit type sinds 12 jaar en zou dit opnieuw en opnieuw kopen of de 9-3 I.

 • Wat een elegante SAAB! In Scarabäusgrün als coupe een droom .... Ik kijk nog altijd uit naar elke 900-coupé op straat, gewoon tijdloos mooi. En ook omdat "Lastelch" de oneindige lading is om te benadrukken! Een perfecte SAAB!
  Ik wens de grote hatchback terug !!!!
  Alle lezers een SAVE-weekend!

 • Fantastisch wat SAAB de bestuurder jaren geleden bijna 20 heeft aangeboden. Zeer mooie video die alle functies goed laat zien. Ik wens mijn 93-1 met schuine achterklep terug.

  • Hatchback * thumbsup *
   Tot die tijd blijft u 9000er CS besturen met BIG FLAP

 • er was een video met de alternatieve versnelling (sentronic ??) waarbij met een 902 of een 9-3I snel een lang bochtig pad wordt gepasseerd en aan het einde ......

 • Wow, gewoon geweldig !!!! Welke fantastische voertuigen heeft Saab al gebouwd en naar de geneigde klanten gebracht? Voor mij zijn de 900 en de 9-3 I gewoon tijdloos. Hopelijk zal Nevs rekening houden met het verhaal van het merk en een echte start maken.

 • Ik zou nog steeds zo'n voertuig als een sectioneel model hebben
  te koop. Groeten uit Zwitserland.

  • haha - dat doet me denken aan het Franse komische personage "GASTON".
   Hij had ook een Schnöppchen van een droomauto gekocht en merkte alleen thuis op dat het een gesneden model was.

Reacties zijn gesloten.