Saab dag: bericht van het mobiele forum Dresden

Een paar dagen geleden ontvingen we een brief uit Dresden. Kerstgroeten van SAAB !!

IMG_5697

De brief is gebleven vanwege de stress vóór Kerstmis en werd vandaag dus gelezen. Voor iedereen die de kerstmail van het Mobile Forum niet leuk vond, hier is een kort fragment ...

... samen hoopten, vochten en vochten. Maar uiteindelijk moesten we beseffen dat onze passie alleen het Saab-merk niet kon redden. Aan het einde van een moeilijk jaar willen we echter iedereen die bemoedigd is voor hun steun en loyaliteit aan Saab oprecht bedanken. Trouwens, niet alleen haar huidige Saab is nog steeds in de beste handen in onze werkplaats. Vanaf nu combineren we de toekomst en het verleden van de auto met de service en verkoop van klassieke Saab-auto's en vele andere merken. Het is duidelijk: Niemand zal in de toekomst onze passie voor speciale voertuigen nemen.We wensen u, uw gezin en uw Saab prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Uw team van het mobiele forum ...

We zijn blij met dit goede nieuws uit Dresden en kunnen alleen meedoen aan de wensen ...

mark@saabblog.net

3-gedachten ook "Saab dag: bericht van het mobiele forum Dresden"

  • Men kan het alleen eens zijn: "Onze passie voor speciale voertuigen zal ons niet in de toekomst brengen ...!"

  • Dus het komt uit de inhoud maar niet uit. In een tekstgedeelte staat dat onze passie alleen het SAAB-merk niet kon redden, maar voor zover ik weet, blijft het SAAB-merk bestaan. Zoals u weet, zijn de naamgevingsrechten overgedragen aan NEVS. Wat uiteindelijk het geheel verzint, is op dit moment nog steeds vrij onduidelijk. Het enige dat zeker is, is de productie van SAAB elektrische voertuigen van 2014 - zoals we weten, zijn er ook andere projecten gepland.

    Als een reclameboodschap voor het Mobile Forum Dresden kan het inderdaad logisch zijn. Voor SAAB denk ik echter dat het nutteloos is. Men is het er erg onhandig mee eens in het zogenaamde "zwanenzang". Precies zoals het bijvoorbeeld de wedstrijd zou willen vieren, zo zeer contraproductief!

    Veel groeten uit de Hanzestad Hamburg en gelukkig nieuwjaar

  • De slogan is goed. Het zou een sticker moeten zijn.

Reacties zijn gesloten.