Saab dag: bericht van het mobiele forum Dresden

Een paar dagen geleden ontvingen we een brief uit Dresden. Kerstgroeten van SAAB !!

IMG_5697

De brief bleef vanwege de stress voor Kerstmis en werd alleen vandaag gelezen. Voor al diegenen die niet genoten hebben van de kerstpost van het Mobilforum, hier is een kort fragment ...

... samen hoopten, vreesden en vochten we. Maar uiteindelijk moesten we ons realiseren dat onze passie alleen het merk Saab niet kon redden. Aan het einde van een moeilijk jaar willen we iedereen bedanken die deel uitmaakte van het gejuich voor hun steun en loyaliteit aan Saab. Trouwens, niet alleen is uw huidige Saab nog steeds in de beste handen in onze werkplaats. Met onmiddellijke ingang brengen we de toekomst en het verleden van de auto samen met de service en verkoop van klassieke auto's van Saab en vele andere merken. Een ding is zeker: Niemand zal in de toekomst onze passie voor speciale voertuigen nemen... Wij wensen u, uw gezin en uw Saab prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Uw team van het mobiele forum ...

We zijn blij met dit goede nieuws uit Dresden en kunnen alleen meedoen met de wensen ...

mark@saabblog.net

 

3 gedachten over 'Saab dag: bericht van het mobiele forum Dresden"

  • De slogan is goed. Het zou een sticker moeten zijn.

  • Maar de inhoud werkt niet helemaal. In een tekstpassage staat dat onze passie alleen het merk SAAB niet kon redden - voor zover ik weet, bestaat het merk SAAB nog steeds. Zoals u weet, zijn de naamgevingsrechten overgedragen aan NEVS. Wat ze ermee gaan doen, is op dit moment nog niet duidelijk. Het enige dat zeker is, is de productie van SAAB elektrische voertuigen vanaf 2014 - maar zoals bekend worden ook andere projecten overwogen.

    Als reclameboodschap voor het Mobile Forum Dresden is het misschien logisch. Voor SAAB als geheel beschouw ik het echter als nutteloos. Men sluit zich dus op een meest onhandige manier aan bij het zogenaamde zwanenzang. Precies zoals de concurrentie het zou willen vieren - zo zeer contraproductief!

    Veel groeten uit de Hanzestad Hamburg en gelukkig nieuwjaar

  • Daar kun je het alleen maar mee eens zijn: "Ook in de toekomst zal niemand onze passie voor speciale voertuigen van ons afnemen ...!"

Reacties zijn gesloten.