Saab-nieuws: datums 2013

Het jaar 2012 nadert zijn einde. Blogger Tom heeft al afscheid genomen voor de kerstvakantie. En we zullen de komende dagen ook minder tijd hebben om de gemeenschap te "bezorgen" met nieuws over SAAB.

SAAB Festival 2013 terug in Trollhättan
SAAB Festival 2013 terug in Trollhättan

Desalniettemin hebben we vandaag e-mails ontvangen met een verwijzing naar de waarschijnlijk belangrijkste bijeenkomst van de Saab-fanbase in het komende jaar. Veel dank aan Dominik voor de tip. Van 31 mei tot 02 juni vindt het SAAB Festival 2013 opnieuw plaats in Trollhättan. Meer informatie over het evenement van het jaar zal binnenkort beschikbaar zijn op de officiële website van het festival waarvan de supporters het Saab Museum en ANA Automobile zijn.

mark@saabblog.net

Een gedachte over "Saab-nieuws: datums 2013"

  • blanco

    Een van de Duitse vrienden zou Trollhattan voor het festival zijn? Ik ga waarschijnlijk op mijn C900 zijn en daar kamperen. Sommige vrienden uit de VS komen ook, een van hen verzendt waarschijnlijk zijn 900 SPG naar Bremerhaven en van daaruit naar Zweden.

Reacties zijn gesloten.