SAAB Weekend: Saab verkoopt en foto's uit de sneeuw

Vrijdag hebben we een Saab 9-3 I met een kort artikel geïntroduceerd. De Zweed uit de laatste serie mt de iconische Saab hatchback moet in goede handen gaan. Wat er daarna gebeurde, overtrof mijn verwachtingen. Kort na de publicatie kwamen de eerste mails en mijn telefoon stond niet stil.

Saab 9-3 Jubileum met schuifdak. Verkocht!
Saab 9-3 Jubileum met schuifdak. Verkocht!

Blijkbaar is mijn telefoonnummer in de gemeenschap wijdverspreid en geen insider tip meer. 'S Avonds zette ik de iPhone uit, uit zelfverdediging. Al op zaterdag konden we de voltooide verkoop melden. De Saab 9-3-verjaardag komt in zeer goede handen voor een redelijke prijs. De koper is een lezer op de blog en brengt het goede stuk in januari in zijn nieuwe huis. De Saab blijft in het land, wat niet per se zo hoeft te zijn, omdat ook buitenlandse Saab-fans belangstelling hadden getoond.

Onze conclusie van deze actie? De Saab 9-3 I-serie is veel populairder dan ik me had voorgesteld. Goede verzorgingsconditie en een regulier chequeboek werpen hun vruchten af ​​en worden gewaardeerd door de koper. Iedereen die zijn Saab goed behandelt in de loop van de jaren krijgt een redelijk equivalent. De laatste hatchback Saab is onderweg naar de status van lover en hij is sowieso een sekte. Dit alles is meer dan aangenaam.

Ondertussen begint de sneeuw zich terug te trekken in Spessart. Vriend Marco, die een van de oprichters was van Saabblog.net maar vervolgens afhaakte, gaf ons Saab-sneeuwfoto's. Zijn nieuwe 9-5 Aero is zeer geschikt gebleken voor de winter, met veel plezierpotentieel. zijn 9-3 I Aero Coupe winter in een droge hal tot april, en zolang de Saab 9-3 sedan op de baan is.

Van Marco zal de Saab-gemeenschap meer horen in de toekomst, omdat we werken aan een nieuw project met veel Saab-Spirit, dat we in januari willen presenteren. Ook 2013 zet de Saab-passie voort en het blijft interessant.

Ook interessant is het verloop van de KVD-veiling in Zweden. 34-voertuigen moeten nog worden gebeld en de recente verkopen vertoonden een aantal gekke prijsontwikkeling, die de verwachting van beheerders zou moeten overtreffen. Niet voor alle voertuigen, omdat de klanten zeer gericht kopen. De vraag wie er koopt en waar de voertuigen naartoe gaan, is ook spannend. Meer hierover in de komende dagen op de blog.

Tekst: tom@saabblog.net

Foto's: marco voor saabblog.net

6 gedachten over 'SAAB Weekend: Saab verkoopt en foto's uit de sneeuw"

 • blanco

  Fantastische kleurencombinatie. En in het interieur - voor mij - meer feel-good karakter dan de opvolger 9-3II bood. Ik kan me echt voorstellen hoe moeilijk het voor de vorige eigenaar moet zijn geweest om dit voertuig te verkopen. Iets passends zou niet langer moeten worden gevonden. Proficiat aan de nieuwe eigenaar. Als ik nog niet twee Saabs had gehad, zou ik ook op de bellerlijst hebben gestaan ​​...

 • blanco

  Ik beschouw de vorm van de 902; 9-3I als een van de meest succesvolle autoforming ooit!

  • blanco

   Daar kan ik het alleen maar mee eens zijn! Rij dit formulier sinds 12 jaar.

 • blanco

  Mooie auto !!! Ik heb ook het geluk om in een Saab 9-3 I van de 2002 Anniversary SE te rijden. Als je de vorm van dichterbij bekijkt, is elk oppervlak enigszins gebogen (geen niveaus), wat ook wordt voortgezet aan de bovenkant van het dashboard. Altijd leuk om naar te kijken.

 • blanco

  De 9-3 is echt een droom en het is duidelijk dat het meteen werd verkocht. Felicitaties aan de nieuwe eigenaar. Geweldig kerstcadeau!

  • blanco

   Daar ben ik het alleen maar mee eens - Vrolijk kerstfeest !!!

Reacties zijn gesloten.