SAAB-fanclub: Weekendspecial!

Het is niet eenvoudig om onze Saab Fan Shop te vullen met producten. Veel producten worden niet meer geproduceerd, dus het is een sportieve uitdaging om nieuwe artikelen te vinden. In Zweden vonden we een groothandel die nog Saab 9-3 II en Saab 9-5 “chromen bril” modellen uit de Saab Expressions serie op voorraad had.

Saab 96 Zweden Rally 1972, onze winnende auto!

De buitenverpakking is bewaard gebleven, maar we hebben niet geaarzeld en de laatste exemplaren beveiligd. Op ons verzoek konden we blijven zoeken naar Saab-producten, maar dat klonk meer beleefdheid dan waarlijk vooruitzicht.

Bij een andere leverancier vonden we een bijzonder exemplaar van de winnende auto van de “Sweden Rally 1972”. Het Saab Rally Team met Stig Blomqvist en Arne Hertz won 72 en 73 op een Saab 96 V4. Op dat moment won de wendbare Saab het van concurrenten als de Porsche 911.

De lage prijs van de Saab 96 Rally-promotie wordt doorgegeven aan de fans. Met een weekendspecial op zaterdag en zondag en alleen zolang de voorraad strekt.

Er is ook nieuws van onze kentekenplaathouders "Made in Trollhättan by Trolls". Oorspronkelijk produceerden we alleen voor vrienden en toen, dapper, dapper, begon de eerste editie met 100 stuks. De inmiddels derde editie met de Saab-cult-slogan is zo goed als uitverkocht en de aanvulling zal even duren. Omdat er geen nieuwe editie zal komen zoals voorheen, maar we komen met een compleet nieuw ontwerp. De nieuwe kentekenplaathouders zullen zeker saabier, beknopter en cooler zijn.

Foto's van het ontwerp en de eerste prototypes zullen de komende dagen arriveren. Ook in onze fanclub blijft het spannend!

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

5 gedachten over 'SAAB-fanclub: Weekendspecial!"

 • Hallo iedereen,

  Ik denk dat dat verkeerd werd begrepen.
  Ik geef toe ... ik heb het niet echt en direct gevraagd.
  Eigenlijk wilde ik zeker geen "goedkope" zelfs gratis advertenties maken.
  Ik wilde ook niet ingaan op de advertenties die op de site staan ​​of zoiets ...
  Ik wilde zien of ik je interesse kan wekken en of het een of het andere model niet in de trollenwinkel kan belanden.
  Het spijt me dat het in een heel andere richting is gegaan ...

  Met vriendelijke groet

 • Eigenlijk moet het duidelijk zijn dat men betaalt voor zijn advertenties in plaats van subliminaal offload advertenties hier. Uiteindelijk wil je verdienen met zijn oh zo geweldige producten, zoals 9-5 II, maar alleen geld en niet onzelfzuchtig en weggeven. Maar de Werbemasche zou gratis moeten zijn.

 • Bedankt voor de informatie!!! Ik begrijp het….

 • Een belangrijk antwoord op dit onderwerp: de blog wordt overspoeld met links naar winkels of verkooppromoties. Al deze links worden verwijderd omdat deze site, die veel werk, geld en toewijding heeft, geen gratis verkoopplatform is voor interesses.
  Iedereen is hier vrij om advertenties voor hun producten te boeken. De opbrengst gaat naar een goed doel en er is een fiscaal aftrekbare donatiebeschrijving. Het hierboven beschreven bedrijf adverteert ook elders op internet als een vergoeding en zou dit hier ook kunnen doen.

 • Hi Tom,
  Ik heb je al een paar keer verteld over een persoon die Saab-modellen maakt. Het palet groeit. Ik wil deze keer
  schrijf de naam niet omdat de vorige keer mijn opmerking is verwijderd.
  Ik kan alleen maar zeggen dat er heel interessante modellen zijn
  die nooit als model zijn gebouwd ...
  Ik heb ontdekt dat er binnenkort een turbo x komt ... en 95 II
  LG uit Berlijn

  Ivan

Reacties zijn gesloten.