SAAB-nieuws: meer tijd voor de beheerders

Een kort Saab-bericht na het werk! De Saab-beheerders zouden volgens het plan op de 30. November hun rapport over een faillissementsprocedure aan de districtsrechtbank Vänersborg in te dienen. Voor al diegenen die wachten op meer details en achtergrondinformatie over de vele open vragen, een belangrijke afspraak.

Voor wie heeft welke rechten en licenties verworven en waar zijn de Saab-prototypen gebleven? Het Aftonbladet meldt nu, verwijzend naar advocaat Anne-Marie Pouteaux, dat de rapporten op een later tijdstip zullen worden ingediend. Het is ook, zo schrijft het blad, voor strafrechtelijke aanklachten met betrekking tot de faillissementsprocedure, die afgelopen december werd geopend.

Er lijkt nog steeds een openbaring op ons te wachten. Wie de dramatische Saab-film enige tijd geleden op de Zweedse televisie heeft gezien, kan raden wat er nog niet is gemeld.

Tekst: tom@saabblog.net