Ons liefdadigheidsproject op Saabblog.net

De timing is goed! Omdat we tegenwoordig onze 2 miljoenste bezoeker en meer dan 1.400 artikelen vieren. Daarnaast is er de afgelopen maanden noodhulp verleend aan Saab-chauffeurs, waardoor contacten zijn gelegd met de werkplaatsen en de organisatie van Saab-evenementen is ondersteund. Alles privé, vrijwillig en hobby. Inmiddels is ons team uitgegroeid tot drie bloggers en één - uiteraard vrijwillige - redacteur.

Voor bijna 2 jaar met passie voor Saab

Hoe lang deze activiteiten, met alle bijbehorende inspanningen en kosten, privé kunnen worden vertegenwoordigd, is een spannende vraag voor de toekomst, maar niet voor het onderwerp van vandaag. Wat drijft ons om 21 maanden lang een Saab-blog te schrijven?

Alleen het schrijven, passie en pure vreugde van onze Saab-hobby is misschien een antwoord, maar niet genoeg. Het zou ook geen gebruik maken van de kansen die dit medium biedt. Met ons platform willen wij, Mark en ik, een verschil maken en verantwoordelijkheid tonen. Daarom zijn we maanden geleden een liefdadigheidsproject gestart, dat ook een verschil wil maken met donaties van blogsupporters.

De auteurs van Saabblog.net en onze partners steunen Station 43 van de Medical Clinic 5 van de Universiteit van Erlangen met hun geld en het werk dat ze hebben gedaan. Wij schrijven en dragen zelf de server en andere kosten die blogsupporters doneren. Al het advertentiegeld vloeit rechtstreeks en 100% van onze partners naar de donatierekening van de kliniek. Het inkomen - tot nu toe een paar duizend euro - is bedoeld om het werk en het dagelijkse ziekenhuisleven van tumorpatiënten en mantelzorgers te verbeteren. Kleinere investeringen die niet in het budgetplan van de kliniek zijn opgenomen, kunnen op een niet-bureaucratische en gerichte manier worden uitgevoerd.

Omdat wij, de Saab-fans, staan, als we eerlijk zijn, aan de zonnige kant van het leven staan. De passie voor het cultmerk uit Trollhättan verbindt ons over alle grenzen heen. Elke dag kunnen we genieten van onze geweldige auto's uit Zweden, we kunnen met gelijkgestemden praten over onze autoliefhebber. Een gelegenheid om wat van deze vreugde terug te geven. Velen zijn niet zo goed als wij. Ze zijn beperkt door hun ziekte, hebben grote zorgen en angsten, ervaren ernstige chemotherapie. Dat is waarom we wat van ons geluk zouden moeten geven.

De volgende Saab-partners en -sponsors hebben dit al gedaan en hebben een aantal zeer genereuze donaties gedaan:

Auto Roth GmbH, Stuttgart-Leinfelden

Jolig Automobile, Saab centrum Leipzig 

Kunert Automobile AG, Bonn

Mobile Forum Dresden

Saab Service Frankfurt

scan import

Car Steel, Wenen

Alle sponsors, wier hart klopt op de juiste plaats en niet alleen voor Saab alleen, op dit punt nogmaals hartelijk dank voor uw gift. We zijn in gesprek met andere, toegewijde Saab-partners.

Lezers die ook Saab Spirit dragen en tevreden waren met onze toewijding "Pro Saab" kunnen - als ze dat willen - een kleine of zelfs grotere bijdrage leveren aan ons liefdadigheidsproject. Via onze PayPal-rekening kun je een bijdrage doneren aan een goed project, die we dan in december in Erlangen overhandigen. Want de kersttijd staat voor de deur en het is een goed moment om de vlag te laten zien.

Donoren die een groter individueel bedrag willen geven, kunnen contact met ons opnemen. We sturen u graag de documenten voor directe donaties om een ​​bijdrage rechtstreeks over te maken naar de donatie-rekening van het ziekenhuis met een fiscaal aftrekbaar donatiebewijs.

We willen alle lezers bedanken die - naar hun mogelijkheden - ons werk op deze manier ondersteunen en een bevestiging geven voor verder bloggen!

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

 

4 gedachten over 'Ons liefdadigheidsproject op Saabblog.net"

 • Hi,

  ook bedankt voor het goede werk in het verleden. Stuur me ook het e-mailadres voor donaties.

  Zal mijn bijdrage leveren op Pay Pal. Ga zo door.

  groeten

  Ulrich

 • blanco

  Hi Tom,
  stuur mij alstublieft de donatiedocumenten.
  Met vriendelijke groet, Horst.
  PS.
  Was er niets mis met de herfstwandeling?

 • blanco

  Zoals alles in deze blog vind ik de ondersteuning van de kliniek ook super goed, ook een grote dank aan het blogteam !!!

 • blanco

  Een heel goede zaak! Bedankt voor het schrijven van bijna 2-jaren!

Reacties zijn gesloten.