SAAB-fotowedstrijd: zomer - zon - Saab: update

De Saab-fotowedstrijd bestaat al een tijdje en aan het einde van september hebben we de laatste Saab-foto's vrijgegeven. Het duurde even voor de foto's naar Saab Parts AB in Eschborn gingen en de jury had een moeilijke taak te vervullen.

Saab 9-5 met zonnebloem. Foto van Peter van de fotowedstrijd

En we hebben het heel erg moeilijk gehad. Omdat er heel veel, hele goede Saab-foto's zijn, zodat we zullen afwijken van ons vorige plan. We hebben de beste foto's van 22 geselecteerd en in twee rondes kunnen lezers vanaf maandag stemmen op favorieten. De foto's worden vervolgens in de oorspronkelijke grootte gepubliceerd en de 6-foto's met de meeste stemmen worden vervolgens in de finale geplaatst.

Elke verzender wiens foto's deze selectie hebben gehaald, is al een van de winnaars. Omdat hij een klein bedankje krijgt van de Duitse dochteronderneming van Saab Automobile Parts AB. Er zullen ook enkele speciale prijzen zijn, maar meer in de komende week.

Als een herinnering nogmaals alle lezers van de fotowedstrijd Sommer-Sun-Saab: Teil1, Teil2, Teil3, Teil4, Teil5, Deel 6, Deel 7, Deel 8.

Tekst: tom@saabblog.net

3 gedachten over 'SAAB-fotowedstrijd: zomer - zon - Saab: update"

  • Hoi Dirk, het idee is goed en is al vaak gezegd. Ik denk alleen dat we door tijdsgebrek dit project in het lopende jaar niet kunnen realiseren.

  • Hallo Tom, wat dacht je van een kalender voor 2013 met de mooiste 12- of 13-foto's die door de community zijn uitgekozen in de trollig.com-winkel?

Reacties zijn gesloten.