SAAB-fanwinkel online!

Het begon allemaal met de kentekenplaathouders "Made in Trollhättan by Trolls" voor de Saab-fans. Toen kwamen sleutelhangers en troll-stickers, en op de een of andere manier ontwikkelde het verhaal een momentum ... Omdat het trollenverhaal ons leuk begon te maken! En wat ons gelukkig en met een goed humeur maakt, kan ook verantwoordelijk zijn voor Saab- en Zweden-fans.

Zo kwamen we nu ook met Troll-mokken en al snel nog meer Trolly-ideeën. De kentekenplaathouders bevinden zich nu in de vierde editie en de andere delen zijn beter dan verwacht. Ons zeer "Saab-geïnfecteerde" team besloot daarom om de winkel op professionele basis te zetten, ook om het proces voor ons en de lezers te vereenvoudigen.

Omdat veel fanartikelen naar het buitenland gaan, wat altijd zorgde voor onderzoek en vraag naar vrachtkosten. Zo kan het niet doorgaan. Er was een andere oplossing nodig. Een geïntegreerde online verzendkostencalculator berekent nu de vrachtkosten van Afghanistan naar Zaïre en de klant kan het resultaat meteen zien.

De nieuwe naam van de winkel kan alleen iets te maken hebben met de trol. Heel snel, bijna zonder discussie, werd de beslissing genomen voor "Trollig.com", en de naam is programma, omdat het allemaal om de trol en Saab gaat!

We hebben recent modellen Saab-modellen en Saab Expressions toegevoegd en nog veel meer ideeën met Saab-achtergrond zullen volgen. Elk artikel heeft een kleine geschiedenis van Saab-geschiedenis of het heden. Online is een winkel van fans voor fans, met veel enthousiasme voor het merk Saab.

Maar bovenal alleen Saab!

Tekst: tom@saabblog.net

6-gedachten ook "SAAB-fanwinkel online!"

 • Ik denk dat de winkel cool is

 • Super Great!

 • Eindelijk duidelijke voorwaarden! DANK U! Hij heeft deze geweldige winkel meteen gebruikt en kijk uit naar de levering voor mijn bureau! Dan is er altijd een goed humeur!
  Leuke week tot nu toe ....

 • Eindelijk zijn er modelauto's. - Geweldig!

  • Leuk dat de winkel nu is. Helaas is het lettertype moeilijk te lezen

   Maar dat lukt je wel, ik heb er vertrouwen in

 • De winkel is geweldig, er zit veel SAAB Spirit in. Heeft het team het geweldig gedaan!

Reacties zijn gesloten.