SAAB Photo Contest: Deadline

De Saab-fotowedstrijd, ondersteund door de Duitse tak van Saab Parts AB, overtrof onze verwachtingen! Honderden beelden uit heel Europa kwamen van de Saab-fans, samen met vele persoonlijke Saab-vakantieverhalen. Maar uiteindelijk moeten we de actie tot een einde brengen, en gisteren was de deadline. Na middernacht kwamen er enkele foto's en aangezien we geen openbare instantie zijn, maar een blog die over de mooiste hobby ter wereld schrijft, worden deze inzendingen hierbij geaccepteerd.

Maar aangezien we echt tot een conclusie moeten komen, zullen we vanaf nu geen foto's meer in de competitie opnemen. Geen inzendingen meer! De vakantiefoto's van de afgelopen dagen worden in de loop van de week gepubliceerd, waarna de jury een voorselectie maakt. Als het gaat om het kiezen van de winnaar - er zijn verschillende prijzen - hebben onze lezers weer keuze te over.

Maar een winnaar is nu al zeker. Voor het merk Saab heeft de gemeenschap een sterk voorbeeld gegeven. Het merk uit Zweden leeft en het turbo-hart klopt luid! Dank aan alle lezers en Saab-stuurprogramma's voor de foto's!

Tekst: tom@saabblog.net