saabblog.net op tournee, converteerbare rally Saksen

De vierde editie van de Cabrio Rallye Sachsen was een week geleden. En toch zijn de indrukken die ik heb opgedaan nog erg vers. Het was onze eerste grote tour in onze 9-3 cabriolet uit het modeljaar 2011.

saabblog.net 9-3 converteerbaar met het startnummer 93

Helaas was het weer bij de CRS de afgelopen drie jaar niet altijd zo leuk geweest. Maar dit jaar zou alles anders moeten zijn. Bij fel zonlicht en temperaturen rond de 25 ° C waren 114 geregistreerde voertuigen immers 11 Saab op het circuit. Wauw, dat is net onder 10 procent !!!

De start was in Radebeul op de historische Güterboden. Het ging over Saksische landwegen langs kasteel Moritzburg in de richting van Lausitz in Brandenburg. Er werd gereden volgens het roadbook en er moesten verschillende tijd- en klassementsproeven op de route worden afgelegd. Tijdens de lunch ontmoette iedereen elkaar in Lichterfeld onder de F 60, een voormalige overbelaste transportbrug die vertelt over het heden en verleden van de bruinkoolwinning in Lausitz.

Daarna ging het terug naar Saksen, via Meißen en Kesselsdorf terug naar Radebeul voor een heerlijk diner gevolgd door een evaluatie en prijsuitreiking. Het team van Saabblog bereikte de 41e plaats. Het was tenslotte onze eerste keer op zo'n bijeenkomst. Maar het was zeker niet de laatste keer!

Het was echt een geweldige dag en een geslaagd evenement dankzij de organisatie en implementatie van het mobilforum. We hadden veel plezier en ontmoetten veel aardige mensen en geweldige Saab-chauffeurs. Er zijn de mooiste foto's die we tijdens de reis hebben gemaakt hier, Op de startpagina van de CRS kunt u ook de officiële fotogalerij bekijken met 1000-foto's.

mark@saabblog.net

 

 

Een gedachte over "saabblog.net op tournee, converteerbare rally Saksen"

  • Hi Mark,
    erg leuk - je hebt weer veel werk
    gemaakt.
    Iets dat van belang is voor alle Saab-fans en converteerbare stuurprogramma's.

Reacties zijn gesloten.