SAAB weekend: Rallye - Stammtisch - Bouwproject!

Hoe brengt de Saab-gemeenschap hun weekend door? Voor sommigen is een Saab alleen een vervoermiddel, voor anderen is het de mooiste hobby ter wereld. Dienovereenkomstig leeft iemand zijn hobby op verschillende manieren "Saab-gek" uit. Mark had de meest comfortabele manier gekozen om zich in het weekend te verplaatsen. In de Saab 9-3 Cabriolet was het Saabblog.net-team op de Converteerbare Rally Saksen gaan.

Converteerbare Rallye Sachsen, lunchpauze

Cool cabrioletweer met veel zon en meer dan 10 Saab-cabrio's waren op het circuit. Het team Wegewitz / Wegewitz had een goede hit. Een rapport volgt ...

In Frankfurt en in Bebra kwamen de Saab-vrienden bijeen voor de maandelijkse Saab-ontmoeting en het werd natuurlijk 'Saab' gesproken. De regionale Frankfurt "Saab Club Rhein-Main" ontmoette elkaar in het traditionele Waldgaststätte Oberschweinstiege. Georganiseerd zijn de regionale Stammtisch en clubs in de 1. Duitse Saabclub, die een soort dakorganisatie vormt. De clubs worden steeds belangrijker in de huidige Saab-situatie, omdat ze vaak een aanspreekpunt zijn voor hulp bij het zoeken naar Saab-bestuurders van klassieke auto's uit Trollhättan.

Saab-vrienden Rhine-Main, ontmoeting in het restaurant Oberschweinstiege

Naast de 1. De Duitse Saab Club is er - en ik geef toe dat we haar tot nu toe strafrechtelijk hebben verwaarloosd - de ook zeer toegewijde Saab Friends Erftkreis, die de tweede belangrijke club in Duitsland is.

Ook daar zijn er activiteiten rondom onze passie, en Saab-teams namen afgelopen weekend deel aan de herdenkingstocht "Graf Berghe von Trips".

Tot slot blijft de vraag wat Saab-bloggers in het weekend gaan doen. Natuurlijk is er, in tegenstelling tot alle veronderstellingen, een leven voorbij Saab, maar ook in onze familie bevindt zich in de schaarse vrije tijd heel vaak het cultmerk uit Zweden in het centrum van activiteiten. Terwijl Mark zich in zijn cabriolet koesterde, was er hard werk nodig in Noord-Beieren.

Bijna klaar: Saab Hall

Onze "Saab hal," niet onze einzigste Saab-zwaar vrijetijdsbesteding is, nadert zijn voltooiing, op dit moment mezelf duw ik als stukadoors 🙂 De Saab teken voor de schuifdeuren is er al en hoeft alleen te worden geïnstalleerd. Dan hebben we ook in de winter volop ruimte voor onze hobby en het kan een dag komen tot een nieuwe Saab project. Je weet maar nooit ...

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeeldingen: saabblog.net (2), Wolfgang Messer (1)

3-gedachten ook "SAAB weekend: Rallye - Stammtisch - Bouwproject!"

 • Hallo Tom.

  Wat betekent het hier: "Terwijl Mark aan het zonnebaden was." Dat was hard werken als passagier!

  LG M

  • Per slot van rekening zegt men tijdens bijeenkomsten: "Het brein heeft gelijk." 😉

   Volledige goedkeuring

 • Hi Tom,
  geweldig je nieuwe garage.LGHH

Reacties zijn gesloten.