SAAB-nieuws: Saab-evenementen Frankfurt - Bebra - Saksen

De internationale Saab-bijeenkomst in België is achter de rug. Regional gaat verder met Saab Events en het Saabblog.net-team rijdt op de 4. Converteerbare rally in Saksen. Maar kijk eerst wat er in Hessen gebeurt. In Bebra vindt de 25 op zaterdag plaats. Augustus een regionale Saab Stammtisch. Saab-vrienden en chauffeurs ontmoeten elkaar in 20.00 in de Breitenbacher Hof, Meer informatie over het Saab-evenement in Noord-Hessen is beschikbaar op Matthias Meise.

Al de dag ervoor, op vrijdag de 24. Augustus nodig de Saab-vrienden Rhine-Main uit voor hun traditionele maandelijkse evenement. Net als vorige maand vindt het Saab-evenement plaats in het Waldgaststätte Oberschweinstiege in Frankfurt / Main.

Vanaf 19 uur ontmoeten de Saab-vrienden elkaar in het traditionele restaurant van Frankfurt. Als het weer meewerkt, belooft het een mooie zomeravond te worden. Alle Saab-vrienden zijn zoals altijd welkom!

En vergeet niet, dit weekend vindt de 4e cabrio-rally plaats in Saksen. Een van de sponsors is het Mobilforum Dresden, dat ook een van onze blogsupporters is. Het Saabblog.net-team met Mark en Karina begint met het startnummer 93 (!) In de Saab 9-3 Cabriolet. De rest van het team uit Noord-Beieren duimen voor je en wensen je veel plezier!

Tekst: tom@saabblog.net