SAAB-nieuws: Saab-evenementen Frankfurt - Bebra - Saksen

De internationale Saab-bijeenkomst in België is achter de rug. Regional gaat verder met Saab Events en het Saabblog.net-team rijdt op de 4. Converteerbare rally in Saksen. Maar kijk eerst wat er in Hessen gebeurt. In Bebra vindt de 25 op zaterdag plaats. Augustus een regionale Saab Stammtisch. Saab-vrienden en chauffeurs ontmoeten elkaar in 20.00 in de Breitenbacher Hof, Meer informatie over het Saab-evenement in Noord-Hessen is beschikbaar op Matthias Meise.

Al de dag ervoor, op vrijdag de 24. Augustus nodig de Saab-vrienden Rhine-Main uit voor hun traditionele maandelijkse evenement. Net als vorige maand vindt het Saab-evenement plaats in het Waldgaststätte Oberschweinstiege in Frankfurt / Main.

Vanaf 19 uur ontmoeten de Saab-vrienden elkaar in het traditionele restaurant van Frankfurt. Als het weer meewerkt, belooft het een mooie zomeravond te worden. Alle Saab-vrienden zijn zoals altijd welkom!

En vergeet niet, in Saksen loopt het weekend 4. Converteerbare rally, Een van de sponsors is het Mobile Forum Dresden, dat ook bij onze blogsupporters hoort. Het Saabblog.net-team met Mark en Karina begint met het startnummer 93 (!) In de Saab 9-3 Cabriolet. De rest van het team uit het noorden van Beieren houdt de vingers gekruist en wenst u veel plezier!

Tekst: tom@saabblog.net