SAAB Tag: Blogger onderweg en niets nieuws ...

Het is beslist te warm en geen Saab Turbo-weer. Het heeft 32-graden in het Rijn-Main-gebied en in Bamberg, waar ik vandaag met mijn Saab Turbo X was, is het ook niet cooler. De Saab kreeg nieuwe bobines en toevallig ook de Turbo X van Adrian Saab centrum Bamberg in de werkplaats. Zijn Saab krijgt, onder andere, nieuwe bobines.

Adrian heeft consequent het visuele Turbo X-idee "Black is back" tot het einde doordacht. Zijn "Darth Vader Turbo X" is nu bijna helemaal donker, zelfs in het interieur. De kleine chromen ringen op de ventilatiemonden zijn verdwenen en het zilveren inzetstuk van de automatische hendel is ook getint. Ziet er gaaf uit en foto's voor Adrian's Turbo X zijn beschikbaar op Saab-Cars.de. Adrian, het was geweldig je te ontmoeten!

Saab Zentrum Bamberg is een familiebedrijf en een traditionele Saab-partner. De Saab Spirit leeft en klantenloyaliteit is persoonlijker dan ergens anders. Voor de lunch werd de barbecue aangewakkerd voor werknemers en familie en ook de blogger had geen trek in het noorden. Dank aan Bamberg voor zoveel gastvrijheid!

Onze Turbo X draait nu zoals het zou moeten, en de retourvlucht, gedeeltelijk over de snelweg, was een typische Saab-traktatie. Soeverein inhalen op de weg, een Saab-domein, is erg leuk! Nu zijn we klaar voor de International Saab Meeting in Spa!

Laten we de rim actie onthouden van de Saab Parts AB? De actie was zo'n groot succes dat nu veel velgtypes niet meer beschikbaar zijn, of alleen voor de normale prijs. De actievoorraden zijn gesmolten als de sneeuw in de zomer, in de felbegeerde Alu 88 velg is het complete pakket verkocht. Als u nog steeds op zoek bent naar velgen, moet u contact opnemen met uw Saab-partner, omdat alleen hij kan controleren wat beschikbaar is of niet. Er is, wat werd gevraagd in de laatste dagen opnieuw en opnieuw, geen prijslijst - de prijsstelling ligt bij de dealers. En de blogger heeft ook geen idee wat er in Nyköping op voorraad is en wat niet.

Nog steeds het onvermijdelijke uitzicht op Zweden. Wie heeft gokken op NEVS om hun deal op tijd af te sluiten? Ik wedde er niet op, en dat is het ook. De lokale krant TTELA meldt dat de deal wordt vertraagd en dat de overname van de activa van Saab ergens in augustus zal plaatsvinden, mogelijk zelfs in september. Tot nu toe hebben Zweedse vrienden in beide gevallen geen cent uitgegeven aan NEVS en september wordt al lang beschouwd als de maand van het besluit. Er gebeurde dus niets en het was zeker geen verrassing.

Tekst: tom@saabblog.net

7-gedachten ook "SAAB Tag: Blogger onderweg en niets nieuws ..."

 • Hi Tom,

  op een andere blog (SAAB en MG / Rover blog) schrijft zo'n "reisschema" dat geen enkele andere investeerder meer gehoord zal worden - zelfs als het niet met NEVS zou moeten werken.

  Dit maakt iets onrustig - hoewel dit uiteindelijk helemaal geen zin heeft. Ik neem aan dat er een achterdeur is voor de tot dan toe niet-succesvolle beheerders - door de u. U. ook toegang voor andere potentiële klanten en / of investeerders is mogelijk. Dat is hoe ik je vage hints begreep.

  Geef ons alstublieft een korte tussentijdse informatie over dit onderwerp.

  Groeten uit de Hanzestad Hamburg

  • Beste Joachim. Ik ken de verklaring daar en het is, zoals zo veel, eenvoudig afgeschreven van de lokale krant. Ik probeer het zo uit te drukken en heel voorzichtig, want iedereen leest mee. Het werk van de beheerders is in nauw overleg met voormalige leidinggevenden van Saab. Er is daar geen kritiek, integendeel. In de afgelopen paar dagen heb ik herhaaldelijk alleen positieve dingen en goedkeuring gehoord. Dingen zijn verder dan het lijkt. Dit zijn geen krantenberichten, maar informatie uit de eerste hand. Er is ook geen achterdeur, het is te laat voor nieuwe investeerders, omdat het ding grotendeels weg is en onomkeerbaar. Stel de oorzaak van de Saab-toekomst niet vast aan NEVS, de interessante dingen gebeuren elders. Ik hoop dat je het begrijpt ...

 • Welk oud leiderschap?
  Degenen die aan de overkant van de vijver zitten en de richtlijn SAAB uitdoen, kunnen er niets aan doen?
  Dan zouden de beheerders (vereffenaars) succesvol zijn geweest.
  En dat is precies wat ik zou vermoeden.
  De rest van de wereld van de grote auto heeft geen interesse in SAAB die Phoenix speelt.

  Mijn 3 ct erover
  Gunter

  • Het heeft er niets mee te maken. Saab, niet GM.

   • opnieuw geboren uit jets?
    Maar misschien moet je de speculator gewoon even neerleggen zolang er maar weinig dingen overeenkomen en genieten van wat je rijdt. En dan verrast zijn wanneer er eigenlijk iets compleet nieuwe saabiges is?

 • GM is al lang weg en heeft nu genoeg te maken met het begraven van OPEL. SAAB krijgt een volledige herstart wanneer de advocaten goed hebben onderhandeld. Zo niet, dan is de Phoenix in India of in China van de band en niet in Zweden. Zo eenvoudig is het.

 • Hé Tom, het plezier was aan mijn zijde ... 😀

Reacties zijn gesloten.