Fotowedstrijd Zomer - Zon - Saab: Foto's van lezers Deel 3

Het duurde lang voordat de foto van een Saab 9-5 II werd ingediend. Maar nu is het eindelijk tijd. Van Carsten komt de Saab 9-5, gefotografeerd voor een schitterende dubbele regenboog. Hij rijdt in een BioPower met 4WD, Hirsch en Rear Entertainment laten niets te wensen over. Klasse!

Saab 9-5 II met dubbele regenboog. Foto door Carsten

Eigenlijk wilde Carsten een Saab 9-5-sportpak kopen, omdat hij een fervent surfer is. Maar de sedan is ook geschikt voor het vervoeren van de sportuitrusting, zoals de foto's bewijzen. Het 9-5 II-sportpak is nog nooit in de serieproductie beland. Saab-fans kunnen niet worden ontmoedigd door dergelijke tekortkomingen van uw merk.

Manfred heeft ons al wat foto's gestuurd en voordat deze in de richting van Zweden gaat, heeft hij opnieuw twee foto's ingediend. Een zeldzame Toppola-camper - met een nu ook zeldzame Saab 900 steile schnauzer kwam hij in het midden van Zweden voor de camera. Op fotonummer 2 kunt u zijn Saab 9-3-sportwagen zien na het oversteken van de Dovrefjell in Noorwegen. Een foto uit het echte leven, Saab in actie!

De Faeröer zijn geen alledaagse bestemming. Daniel heeft met zijn Saab 9-3 naar Denemarken gereisd als een "rechtvaardige natie" binnen de Koninkrijks-Eilandgroep. Zoals je op de foto's kunt zien, zul je zijn naam "Schapeneilanden" waarmaken. Daniel is dus een kandidaat voor de langste vakantiereis met een Saab. Hij stuurde ons ook twee foto's van het Oostzee-eiland Als.

Alex schrijft over de zijne Saab-blog bijna dagelijks over ons favoriete merk. Hij komt uit Slowakije en de originele landsgrenzen voor onze fotowedstrijd zijn eindelijk gevallen. Vanuit zijn Saab 9-3 Cabriolet mailde hij ons een prachtige foto. Alex, ik zie je in Spa!

Wolfgang is de ziel van de vrienden van Frankfurt Saab. Hij kan niet zonder hem, zijn toewijding aan Saab is ongebroken. Hij brengt zijn vakanties al op traditie door in het hoge noorden. Wie slaat een Saab 9-5 met uniek kenteken en vlag, wie weet wie daar rijdt. Van Finland een momentopname. Saab 9-5 krijgt bezoek van de (Finse) haas.

Nog meer Saab-vakantiefoto's zullen de komende dagen aankomen. Klik hier voor de afbeeldingen van de lezer Deel 1 en Deel 2.Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte ook "Fotowedstrijd Zomer - Zon - Saab: Foto's van lezers Deel 3"

  • Dat een SAAB ook een "werk- en vrijetijdsauto" is, wordt op indrukwekkende wijze gedemonstreerd door de foto's van Manfred en Carsten! Alex en Daniel bieden fantastische kalendermotieven ...! Het is leuk om naar dergelijke foto's te kijken. En ik kijk uit naar mijn vakantie in augustus! Zondag moe in het noorden ....
    Een goed humeurweek voor alle bloggers!

Reacties zijn gesloten.