SAAB Talk: Saab-fotowedstrijd en blogger onderweg

De zomer - zon - Saab fotowedstrijd overtreft al onze verwachtingen. Gisteren en vandaag zijn er veel geweldige foto's van onze lezers gekomen en opnieuw zien we dat Saab-fans in alle landen reizen. We zijn zo blij met zoveel inzendingen van de community! De volgende releases komen over een paar dagen, want de volgende twee dagen reizen Marc en ik door Duitsland.

Blogger onderweg ...

We halen een nieuwe auto op, natuurlijk een Saab, en we verzamelen materiaal voor een spannend rapport, maar dit keer geen Saab. Heb geduld met de reisfoto's - we werken aan alles in het weekend. Beloofd.

Daarom schrijven de volgende twee dagen lezers voor lezers op de blog. André heeft bijgedragen aan de modelgeschiedenis van de Saab 9-3 I en Marco levert een rapport over zijn Saab 9-3 Aero Coupe. Het blijft spannend en vermakelijk.

Een ander interessant idee is Alex, Blogger van SAABISM. Hij heeft er een kaart van de wereld De Saab-fans zijn gestart, zodat iedereen kan zien hoeveel we zijn. Een geweldige zaak. De eerste Duitse fans hebben zich al geregistreerd. Deel te nemen!

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeelding: saabblog.net

Een gedachte over "SAAB Talk: Saab-fotowedstrijd en blogger onderweg"

  • blanco

    Vandaag had ik een heel leuke ervaring! Ik was op weg naar mijn werk en kwam bij het stoplicht. Ik kon mijn ogen niet geloven, we waren 5 Saabs op een rij, wat een ingenieus gevoel. Het slechte was dat ik geen foto kon nemen omdat ik er niet gemakkelijk uit kon komen 🙁. Het zou leuk zijn als de Saabisten elkaar op straat zouden begroeten, zoals gebruikelijk is bij motorrijders!

    Groet

Reacties zijn gesloten.