SAAB Meeting Beierse Woud - registratiedeadline!

Aan het einde van het seizoen in oktober vindt de eerste Saab-bijeenkomst plaats in het Beierse Woud. Het Beierse Woud is niet het achterland van Hamburg, toch is er een zekere Saab-dichtheid. Matthias Ketterl, enthousiaste Saab-fan, organiseert het met veel passie. Hij heeft onze steun en de hulp van de Saab-dealer. Dat ook Saab centrum Bamberg en Saab Mühlbauer zijn aan boord. Op de 15. Juli is gesloten en als u het Saab-evenement in het najaar niet wilt missen, kunt u zich nu registreren.

Matthias schrijft over de Saab-bijeenkomst:

Zoals gerapporteerd enige tijd geleden, vondsten van 05.-07. Oktober 2012 in het avonturenkamp Schnitzmühle in Viechtach, in het Beierse Woud, een goed georganiseerde Saab-bijeenkomst die openstaat voor alle bouwjaren. Er zijn al enkele applicaties uit heel Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Bovendien bezoeken bezoekers uit de nabije omgeving op zaterdag een bezoek aan het Beierse Woud met hun Saab's. Een hoogtepunt van de ontmoeting is zeker de mooie rit met korte stops en sightseeing op de tweede dag, ook culinair is goed voorzien.

Omdat 15.07.2012 de officiële registratiedeadline voor de vergadering is, willen we u hier graag nogmaals op wijzen.

Als u nog steeds een accommodatie direct in de Schnitzmühle wilt krijgen, moet u zich haasten met het boeken, zelfs kamperen is mogelijk. Voor fans van het merk een echte tip voor het einde van het seizoen!

De organisatoren van de bijeenkomst is de Saabfan Matthias Ketterl, kan worden bereikt voor alle vragen via e-mail onder matthias-ketterl@gmx.de.

Meer informatie om te downloaden in onze kalendersectie. Matthias loopt, denk ik, echt goede public relations. In verschillende fora zullen blogs en tijdschriften worden gewezen op de vergadering en sommige organisatoren zouden dit als een voorbeeld kunnen nemen. Dat is zeker, de Saab-vlag zal in oktober in het Beierse woud waaien. Zoveel toewijding aan ons merk, dat positieve berichten geeft in de lokale pers en dat is goed voor Saab. Bedankt Matthias!

Tekst: tom@saabblog.net

Afbeeldingen: Matthias Ketterl

3 gedachten over 'SAAB Meeting Beierse Woud - registratiedeadline!"

 • blanco

  Het is bijna voor de deur. Kom zeker langs.

 • blanco

  Hello!

  Je kunt je na 15 juli nog steeds inschrijven voor de Saab-bijeenkomst in het Beierse Woud - maar dan wordt het moeilijk met accommodatie direct in de Schnitzmühle http://www.schnitzmuehle.de - Appartementen, pensions of hotels zijn hier beschikbaar.

  Kamperen is ook mogelijk direct in de houtzagerij.

  Er zijn Saab`s van bouwjaar 1955 tot vandaag!

  Mooie groet!

  Matthias Ketterl

 • blanco

  Ik heb ooit gewandeld in het Beierse Woud. Heel leuk, zou graag willen komen maar ik weet niet of het mogelijk is.

Reacties zijn gesloten.