Saab-data: Erlangen en Frankfurt am Main

Het weekend is vrij warm weer. Tijd om onze Zweden te verplaatsen en gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Vandaag vindt de vergadering van de Saab Stammtisch plaats in Erlangen. We proberen de Saab-datumkalender up-to-date te houden, maar op een of andere manier is deze datum niet in onze agenda opgenomen, dus een aankondiging op korte termijn.

De Erlanger Saab Stammtisch komt om 20.00 uur bijeen in het restaurant "Kugler-Wirt" Dorfstrasse 3, 91077 Großenbuch 2 km van Neunkichen am Brand. Zoals altijd is elke Saab-coureur en fan van het merk welkom. Meer informatie van Armin Kugler Tel. 0172/8834348. Mail: kugler.a@freenet.de

In Frankfurt ontmoeten de Saab-vrienden elkaar morgen op het terrein van de voormalige Saab-vestiging in Fechenheim, Frankfurt. De Saab Club Rhein-Main en de Saab Service Frankfurt organiseren samen een Midsommar Fest na de feest. Nogmaals, alle Saab-vrienden zijn welkom!

Tekst: tom@saabblog.net