SAAB Talk: Nationale Saab-website online!

Voor een korte tijd was alleen de internationale website van Saab Parts AB beschikbaar op Saab.de en Saab.at. De pagina's zijn in Zweden sterk herzien en aangepast aan de huidige situatie. De landelijke versie staat sinds vrijdag online, de dealerzoekactie werkt en lopende acties zoals de "Hete prijzen“Er wordt op actie gewezen.

Saab actie Hete prijzen

Op maandag verhuisde de site naar Oostenrijk. De markten in Duitsland en de Alpenrepubliek zijn de eerste pagina's in de nationale taal na Zweden en Engeland. Dit toont opnieuw de waardering van de Duitse markt in Zweden. We zijn opnieuw in de voorhoede! Alle andere staten krijgen geleidelijk aangepaste internetpresenties.

Saabblog.net is per ongeluk een archiefpagina geworden door de conversie van Saab.de. Het voormalige Saab-productassortiment van Saab Automobile AB, bestaande uit Saab 9-3 Griffin, Saab 9-5 en Saab 9-4x, is niet langer te vinden op de website van de fabrikant. Dit is niet hoe we het ons hadden voorgesteld toen de pagina's 18 maanden geleden werden opgezet! Het einde van een tijdperk ... we houden de site tot nader order online!

Geen crisis of verandering is zo erg dat er ook niets goeds aan is. In het verleden was het bijwerken van de website alleen mogelijk via Zweden. Zoals gebruikelijk in de auto-industrie namen de voorstellen een tijdrovende weg via Trollhättan en bemiddelingsbureaus om uiteindelijk een update te ontvangen.

Nu zijn de structuren slanker en zijn de competenties teruggebracht naar Duitsland. Veranderingen kunnen direct in de toekomst worden aangebracht door het filiaal in Eschborn. Nationale promoties, Saab-nieuws en interessante informatie voor de Duitse markt zullen in de toekomst beschikbaar zijn op Saab.de. Meer flexibiliteit die loont, vooral als het merk opnieuw wordt opgestart.

Saab Parts AB's "Hot Prices" -campagne voor Duitsland en Oostenrijk verloopt goed, zoals gemeld door een Saab-partner. De prijsverlaging tot 70% is drastisch, sommige onderdelen zijn door de grote vraag al uitverkocht of worden schaars. Ik heb al wat accessoires voor het gezin besteld, zoals slimme slot-inzetstukken en andere leuke kleine dingen, en Mark ook - voor zijn nieuwe Saab-project. Maar Mark zou meer details moeten vertellen als de tijd daar is.

Als u op zoek bent naar originele accessoires voor uw Saab 9-3 uit de fancommunity, moet u niet te lang wachten met bestellen.

Tekst: tom@saabblog.net

 

 

 

9 gedachten over 'SAAB Talk: Nationale Saab-website online!"

 • blanco

  Het doorsturen naar de betreffende startpagina van de dealer werkt niet voor elke dealer.

  Helaas is deze aanwezigheid op internet volledig mislukt!

 • blanco

  Ik ben erg blij met de grote passie in Duitsland voor dit automerk uit het zuiden van Zweden, dat al meer dan 2 jaren door de heer Tom Knecht wordt gebruikt. Dit is uitzonderlijk op dit moment en verdient groot respect.
  Vooral omdat andere goede autobedrijven in Duitsland ook strijden voor de mondiale automarkt ...
  Veel groeten uit Zwitserland.

 • blanco

  @@ Joachim
  Heb je ooit een vriendelijke mail aan de operator geschreven en hem op de hoogte gesteld?
  Een website is niet zomaar een eenvoudig "Word-document" ... kleine fouten kunnen voorkomen. 😉

  Ik heb net naar de site gekeken (in de hoop om accessoirelijsten voor oudere 9-5 te vinden).
  Helaas is de site ja (nog steeds?) Heel duidelijk.
  Misschien / hopelijk zullen er op zijn minst enige tijd accessoire PDF's worden aangeboden om te downloaden.

 • blanco

  Het doorsturen naar de startpagina (Fa SAAB service Zielke, Lübeck) werkt overigens niet.

  Welke "experts" hebben deze nieuwe SAAB-website online gezet - dat kan niet waar zijn!

  • blanco

   Handelaren werd gevraagd om hun gegevens te herzien en bij te werken voordat ze werden herzien.

  • blanco

   Dat is nog steeds het Segeberger-nummer. Zielke bestaat al eeuwen niet meer.

 • blanco

  Een "test" van de zogenaamde dealerzoekactie heeft zojuist aangetoond dat op de nieuwe huidige website bij SAAB-Zielke in Lübeck een verkeerd telefoonnummer wordt gegeven (hopelijk komt dit niet vaak voor) - bij Zielke is er "geen verbinding op dit nummer "????

Reacties zijn gesloten.