Saab News: personeel bij NEVS en bloggers onderweg ...

Een belangrijke personeelsbeslissing moet vandaag worden genomen bij NEVS. Een human resources manager, een belangrijke "sleutelfiguur" als het gaat om nieuwe aanwervingen, zal worden aangekondigd. Dat meldt de pers in Zweden, misschien gaan we wat slimmer om met de plannen van het elektrische auto consortium.

Saab Blogger onderweg.

Tot nu toe is er weinig bekend over strategieën en toekomstplannen. In Zweden wordt aangenomen dat NEVS de Saab-technologie niet zal gebruiken en dat NEVS-producten op Japanse technologie zullen zijn gebaseerd. Misschien zal, parallel met de aankondiging van het personeel, iets meer over de nabije toekomst aan het publiek verschijnen.

Ik ben vandaag alleen en er is geen toegang tot internet. Updates over de situatie vanuit Zweden komen iets later.

Tekst: tom@saabblog.net

2 gedachten over 'Saab News: personeel bij NEVS en bloggers onderweg ..."

 • blanco

  Deze eeuwige zoektocht naar informatie is een beetje onaantrekkelijk voor de oude SAAB-fans.

  Van de officiële kant komen alleen vreemde opmerkingen, de inhoud van SAAB hoeft eigenlijk niet veel te doen.

  Waar is een verklaring van VM waarop ik lang heb gewacht? Volgens Bergqvist & Co. was hij altijd aanwezig als adviseur tijdens de verkooponderhandelingen - in het verleden heeft hij nooit gezwegen. VM zou de SAAB-gemeenschap op zijn minst een ruwe schets kunnen geven van de richting waarin de reis daadwerkelijk gaat. Dat zou eerlijk zijn en op de een of andere manier actueel!

  Dus meneer Muller, we willen graag wat informatie over SAAB.

  Groeten uit de Hanzestad Hamburg

 • blanco

  Halo Tom!
  Dus je hebt een heel cool kapsel voor jezelf….
  Groeten uit Zwitserland.

Reacties zijn gesloten.