SAAB News: Saab-verkoop voltooid deze week (?)

De lokale krant in Trollhättan is een van de serieuze en Saab-vriendelijke media. Meestal zijn ze altijd goed geïnformeerd. Saab Automobile AB had deze week al een nieuwe eigenaar kunnen vinden, dus schrijven ze vandaag. U wacht op een verklaring van de beheerders die binnenkort moet komen.

Na 5 maanden zou de wachtfase eindigen. De spanning stijgt en de vraag is niet alleen wie het bedrijf gaat kopen, maar ook of de beloofde volledige verkoop zal worden gerealiseerd. Welke producten plant de nieuwe eigenaar? Elektrische auto's, hybrides - of zal de Saab 9-3 Griffin weer van de productielijnen rollen? De toekomst is spannend.

Ik ben deze week veel onderweg en heb het erg druk met interessante projecten. Omdat het niet alleen spannend is bij Saab. De artikelen zijn daarom wat korter - updates kunnen vertraging oplopen. Maar we blijven op de hoogte.

Tekst: tom@saabblog.net

10 gedachten over 'SAAB News: Saab-verkoop voltooid deze week (?)"

 • blanco

  Het nieuws dat op dit moment ghosting via het web is klinkt niet zo geweldig voor mij.

  • blanco

   Klinkt meer als de Chinees / Japanners - en alsof de indianen niet genoeg hebben aangeboden.

   Maar ik denk dat wachten het beste is. In de afgelopen maanden hebben veel kopers de media achtervolgd die zich zogenaamd in de meest veelbelovende positie bevonden ... en op de een of andere manier vind ik het erg moeilijk te geloven dat NEVS betere structuren had moeten opzetten en concepten had moeten ontwikkelen dan Mahindra of Lotus / Youngman - die ook al met pensioen zijn. En last but not least is er de hoop dat de beheerders zorgvuldig zullen kiezen ... en het is logischer om te verkopen aan een gevestigd bedrijf dan aan een nieuw gevormd consortium.

   • blanco

    blijkbaar is ook nog steeds een ver nog naamloze auto bedrijf in het consortium beteiligt.Bei andere blog is om de build nevs een elektrische versie van een Japanse kleine auto lezen in Trollhattan onder licentie möchte.Da is nog om te vermoeden dat het in het nog steeds niet genoemd consortiumlid is een Japanse autofabrikant. Sindsdien kan ik me al voorstellen dat de beheerders voor een net zo Mahindra gevestigd bedrijf kiezen

   • blanco

    mensen

    Denk je echt dat deze enorme inspanning zou zijn geleverd met betrekking tot de start van NEVS, als de initiatiefnemers er niet ook het "groene licht" voor hadden gekregen?

    Dit was in mijn huidige ogen gegarandeerd vooraf met de beheerders afgesproken
    Het geheel is zelfs niet ongunstig voor SAAB!

    Groeten uit de Hanzestad Hamburg

    • blanco

     Ik denk ook dat met de oprichting van nevs de zaak werd al verzegeld .OB dit goed of meer, maar ongunstig voor Saab valt nog te bezien. Het is niet al te veel bekend wat nevs het nu met Saab voordat hat.Für mij, maar elektrische auto's en hybrides in het gunstigste geval niet meer dan een uitbreiding van het assortiment .Maar ik verkeerd kan zijn, en in een paar jaar Saab is de absolute 's werelds beste uitstekende locatie voor alle hybrides, hoe Saab vandaag bekend staat om zijn turbo-technologie. Toch moet de nieuwe eigenaar ook beschikbaar voor de vorige Saab geschiedenis en de overname van Saab Parts met wat lijkt op de zaak blijkbaar met nevs

 • blanco

  Het wordt ook tijd. Ik geloof dat de spanning niet groter kan zijn wie het nu zal zijn. En het blijft ook spannend wat de nieuwe eigenaar met Saab gaat doen. 2 naar 3 of zelfs 4 jaar Ik zou toch graag mijn 9-3 SC willen gebruiken. Laten we kijken of het naadloos is met een nieuwe.

  • blanco

   ... dan zouden er in de tussentijd veel kopers moeten zijn voor een nieuwe Saab van welke aard dan ook. En met alle respect, daar heb ik mijn niet geheel ongegronde twijfels over.

 • blanco

  Dat zou mijn droom zijn. Hier in de ochtend om de koffie te lezen die SAAB is opgeslagen. Een paar maanden later meldt mijn favoriete blog zich over de nieuwste SAAB's. Hopelijk wordt het snel werkelijkheid.

Reacties zijn gesloten.