SAAB Museum: Videotrailer van het Saab-museum Trollhättan

Het reisseizoen is begonnen en veel Saab-fans, die ook van het thuisland van onze auto's houden, trekken naar het noorden. Naar de onze Reisgids Trollhattan We hebben veel suggesties ontvangen en we zullen de suggesties de komende dagen overnemen.
Zelf zal ik tot augustus of september moeten wachten voordat ik weer naar Zweden ga. De auteur van "Het Saab-museum“, Een fansite voor de collectie, gebruikte zijn verblijf daar om een ​​filmpje te maken als voorgerecht.

Nadat we ons zakelijk nieuws vandaag hebben verwerkt, althans voorlopig, is het weer tijd om het merk en zijn producten onder de loep te nemen. Hoewel de officiële website van het museum nog heel duidelijk is, een situatie die zal veranderen, kunt u vinden op "Het Saab-museum“Veel over de voertuigen en de geschiedenis.

Voor degenen die al uitkijken naar hun vakantie in Zweden. Veel plezier!

Tekst: tom@saabblog.net

 

2 gedachten over 'SAAB Museum: Videotrailer van het Saab-museum Trollhättan"

 • blanco

  Excuseer mijn Duits (ik ben Nederlands). Ik heb deze video gemaakt en koos gewoon de achtergrondmuziek uit een iMac-menu. Dus ik weet niet wie de muziek heeft geschreven. Kun je er niet achter komen wie de componist is met Shazam (iPhone-app)?
  Maar ik ben blij dat je mijn video leuk vindt. Bedankt voor de complimenten!
  Vriendelijke groeten,
  Robert Westerveld uit Heemstede, Nederland (2004 SAAB 93 AERO 2004).

 • blanco

  hi
  Ik vind de video geweldig en ik ben helemaal weg van de achtergrondmuziek en kan me vertellen hoe het nummer heet?

Reacties zijn gesloten.