SAAB News: De finale - de laatste Saab wordt verkocht

In Zweden kondigt Saab-dealer ANA de verkoop aan van de laatste, met de hand voltooide, Saab-modellen. ANA had onafgemaakte Saab van beheerders gekocht en van de banden gehaald. Voormalige Saab-medewerkers voltooiden vervolgens de laatste auto's in een hal in Trollhättan.

De laatste Saab worden gebouwd Foto door: ttela.se
De laatste Saab worden gebouwd Foto door: ttela.se

26-voertuigen kochten het Saab Parts UK en zal deze auto's, allemaal cabrio's, verkopen aan de 87 Saab-dealers op het eiland. Saab is nog steeds erg sterk in Engeland en er zal veel vraag naar de auto's zijn. Saab-fans hebben nu de kans om cabriolets uit 2012 te kopen. Dit zijn onder meer zeven voertuigen uit de Independence Day Edition. Met de speciale serie voertuigen die in 2011 zijn geïmporteerd, zijn er slechts 14 van de 200 geplande cabriolets op Onafhankelijkheidsdag naar het eiland gekomen.

Meer 24 nieuwe Saab heeft een dealer uit Engeland bij ANA erwordem, zodat alle 50 voor de markt in Groot-Brittannië bepaalde voertuigen worden verkocht. Dit is de finale. Dat is het.

Maar minstens één ding is zeker. Een tijdperk is voorbij en de laatste Saab 9-3 deze periode is overgenomen door Saabsunited en zal beschikbaar worden gesteld aan het museum. Op de 26. Moge de Saab worden overgedragen en overgedragen aan het museum. Als u op dit moment in Zweden reist, kunt u voor deze dag een bezoek aan Trollhättan plannen.

Elk uiteinde creëert ruimte voor een nieuw begin. We zullen zien wat de volgende week brengt. Alle lezers en Saab-coureurs een leuk en hopelijk zonnig weekend.

Zoals altijd. Blijf Saabing opletten!

Tekst: tom@saabblog.net

2 gedachten over 'SAAB News: De finale - de laatste Saab wordt verkocht"

  • De voertuigen zijn helaas nog steeds niet gecatalogiseerd. Dat betekent dat de auto's nog steeds in dezelfde staat in de haven rond zijn.

  • blanco

    En wat komt er eigenlijk uit de vele nieuwkomers die rond de haven in de VS staan?
    Is er al iets bekend?
    Met vriendelijke groet
    gk

Reacties zijn gesloten.