Saab-evenementen: Saab Meeting Frankfurt en International Saab

De registratiedeadline voor de internationale Saab Meeting in Spa verloopt in mei. Tot nu toe zijn 260-voertuigen geregistreerd! Spa wordt het Saab-evenement van het jaar! Saab-beroemdheden en Saab-legendes als Erik Carlsson en Stig Blomqvist zullen aanwezig zijn. Tot nu toe komen 31 Saabs uit Duitsland en ik denk dat er misschien iets meer is.

Centraal Garage Car Museum
Centraal Garage Car Museum

Het aftellen werkt tot de 31.05, meldingen en betalingen zijn mogelijk.

Deze maand vindt de maandelijkse Saab Meeting in Frankfurt plaats in Bad Homburg. Wolfgang Messer heeft voor ons de Centrale Garage geselecteerd. Een voormalig autobedrijf met een lange historie, dat nu als automuseum het perfecte decor biedt voor alle evenementen die te maken hebben met de passie voor auto's.

Saab-fans uit het Rhein-Main-gebied en verder weg ontmoeten elkaar op de 19.05. van 14: 00-klok naar 17: 00 voor gezellige bijeenkomsten en Saab-gesprekken. Registreren gaat Wolfgang bij de 15. Mei per post naar:

wolfgang-messer@arcor.de vroeg.

Alle Saab-chauffeurs, ongeacht de leeftijd van het voertuig en de geografische herkomst, en alle vrienden van het merk zijn, zoals altijd, van harte welkom.

Tekst: tom@saabblog.net