Saab ontmoeting; Bijeenkomst in Saab Service Höbold in houtwit

Blauwe lucht, felle zon en temperaturen net onder de dertig graden. Absoluut het ideale weer voor een Saabtreffen.

Saab Service Höbold, kort na tien uur - de parkeerplaats vult ...

 Wij drie (mijn vrouw, hun 2011 goedgekeurd in Spanje en vervolgens 9-3 SS opnieuw geïmporteerd en ik) zijn de eerste keer op de Saab-bijeenkomst van Saab Service Höbold in houtwit. Het is zaterdagochtend even na tienen en de parkeerplaats is al goed gevuld. Ook word je als "nieuwkomer" heel fijn ontvangen en behoor je meteen tot de kleine maar fijne Saab-community. Er zijn drankjes en een hapje om jezelf te versterken, een kaartverkoop voor de loterij en veel goede Saab-gesprekken met allerlei Saab-chauffeurs. Van de voormalige leerling des huizes tot de dokter, alles is werkelijk vertegenwoordigd. En ze komen overal vandaan. Vanuit Leipzig, Magdeburg, Spremberg en de wijk Holzminden. Er kwam zelfs een Saab-fan uit de regio Stuttgart. Een paar jaar geleden had hij een technisch probleem in de buurt en kwam vast te zitten. Dankzij de snelle hulp van de familie Höbold ging het snel verder.

Er worden voortdurend meer Saab-stuurprogramma's toegevoegd. Meer dan dertig Saabs staan ​​snel op de parkeerplaats en op straat. Verschillende modellen, uitvoeringen en bouwjaren. Van de negenendertigjarige 99 rechtsgestuurde! Alles is vertegenwoordigd tot aan de 9-5 II: verschillende 900's (ook als cabrio's), 9000's van verschillende jaren en varianten, 9-5 van de eerste generatie (met en zonder chromen glazen), 9-3 I en II als cabrio's, sedans , Sportcombi en 9-3X en natuurlijk een TurboX.

TURBOX
de turbo onder de Saabs, 0,5 per duizend van de wereldwijde productie

 

De verdere reis naar de groepsfoto en de daaropvolgende lunch is gepland rond 12 uur, dus er is nog genoeg tijd voor veel Saab Talk. De Höbolds organiseren deze bijeenkomsten al meer dan tien jaar. Na ups en downs met Saab is het de vierde ontmoeting na de reorganisatie van de Saab Service Partner, die zijn waardevolle diensten aanbiedt aan de poorten van Bitterfeld en dus in de directe nabijheid van Saab-dealers in Leipzig en Halle. Momenteel laten ongeveer dertig Saab-vrienden hun auto's hier onderhouden en repareren. Op piekmomenten verkochten de Höbolds drieëndertig nieuwe auto's per jaar en hadden tien "schroevendraaiers" die met de Greif voor onze geliefde auto's zorgden. Maar de tijden zijn zwaar, heel zwaar. En dus werkt er vandaag naast de heer Höbold Senior en Junior ook een leerling in het bedrijf. Het is familie-achtig. De mannen kennen elkaar heel goed. De gesprekken gaan natuurlijk over het laatste Saab-nieuws. Daarnaast worden tips en tricks over reparaties en reserveonderdelen uitgewisseld. Hier worden alleen goede dingen gemeld. De levering van reserveonderdelen werkt steeds beter.

 

U kunt 99
... iedereen wil ontmoeten! Hoe dan ook

 

Na een kort welkomstwoord door de heer Höbold senior ging Bild am Great Goitzschesee gevolgd verder in de vorming van groepen om de as Baude op Muldestausee.

 

blanco
Warm welkom door familie Höbold.

 

blanco
37 Saab !! De expert is verbaasd en gelukkig. De omringende leken (niet op de foto) zijn verrast.

 

Onderweg was er een bijzonder soort waarneming bij de plaatselijke Opel-dealer. Ze verkopen eigenlijk de eerste echt groene auto "Made in Rüsselsheim"

 

blanco
GM wordt groen !!

 

Wanneer u aankomt op de parkeerplaats van Schachtbaude, rijst voor sommigen de spannende vraag: hoeveel vierkante meter hebben zevenendertig Saabs nodig?

 

blanco
Alles ging goed! Geen hobbels ...

 

Na een echt heerlijke lunch (een grote dank aan het gastronomische team van de Schachtbaude) was er een kleine modeshow met collecties van lokale modelabels voor de Saabers en co-sterren, maar ook voor de mannelijke deelnemers. Dit idee en de presentatie sprak niet alleen de dames in de kamer aan! Vervolgens werden de prijzen van de loterij getrokken. Hier was het team van Saabblog zeer succesvol !!

Het was echt een perfect georganiseerde vergadering en een succesvolle reis. Goed voorbereid door het team Höbold. Veel dank voor deze geweldige dag met onze Saabs. We zullen zeker naar de volgende editie van deze Saab-vergadering gaan.

Eindelijk meer snapshots….

 

blanco
Saab: verleden, heden ...

 

blanco
Heck indrukken. Of: een mooie rug kan ook genieten ...

 

blanco
meeting Saab. De groepsfoto

De groepsfoto ... dankzij Lieschen en Ben

 

mark@saabblog.net

Een gedachte over "Saab ontmoeting; Bijeenkomst in Saab Service Höbold in houtwit"

  • blanco

    Heel leuk artikel. 37 SAAB is een groot succes voor Höbold. Zou er graag zijn geweest!

Reacties zijn gesloten.