SAAB Blogger: terug van Trollhättan

Nauwelijks terug van Trollhättan zijn de eerste ontwenningsverschijnselen merkbaar. De laatste 420-kilometers van Leipzig naar Noord-Beieren waren de TurboX, de enige Saab die onderweg was. Geen vergelijking met de laatste dagen toen Saabs van alle modelseries op de weg waren.

Saab Stock Car Race in Trollhattan
Saab Stock Car Race in Trollhattan

Er valt veel te melden van Trollhättan. Van het Saab-museum alleen positieve dingen en veel veranderingen. Meer sombere inzichten van het fabrieksterrein van Saab in de Stallbacka. Interessante indrukken van Motorsport gekke Zweden en Zweden rijden met oude Saabs Stock Car races.

En we zullen de komende dagen een actuele "Saab-affiene" reisgids Trollhättan schrijven. Voor alle Saab-fans die de stad op Göta Älv willen bezoeken.

Maar eerst wacht het "echte leven". In dit geval bedrijf en bureau. Saab-rapporten komen uit Zweden wanneer de stapel een beetje is gekrompen. Zoals gewoonlijk. Wat geduld.

Tekst: tom@saabblog.net

 

3 gedachten over 'SAAB Blogger: terug van Trollhättan"

  • Dat ziet er echt gaaf uit. Wat had ik er graag bij geweest, maar misschien de volgende keer. Stockcar-races zijn en blijven de beste races 🙂 Ik hoop dat dergelijke races vaker in Duitsland zullen plaatsvinden en dat de fanbase een beetje zal groeien. Gelukkig is er in ieder geval op het D-Max-kanaal een echt fatsoenlijke "stock car show" die zich bezighoudt met de rubriek.

  • blanco

    Vooruitblikkend naar de affinergids van Saab, omdat onze zomervakantie gewijd is aan Saab.
    Onze Saabrio zal voor de eerste keer terugkeren naar Zweden. (het is eigenlijk een Austro-Zweed).

Reacties zijn gesloten.