SAAB-nieuws: 3,2 miljard voor Saab en opnieuw Victor Muller

Gisteren was lang en bewogen vanuit het oogpunt van Saab. Voordat de persconferentie van de beheerders plaatsvindt, slechts een paar aantekeningen van onze mailbox. Saab kwam gisteren in de dagelijkse pers met zakelijke onderwerpen. Lotus Youngman zou 3.2 miljard kronen voor Saab als een vast bod hebben geplaatst, volgens een nog niet bevestigd rapport uit Zweden. Daarnaast een uitgebreid pakket, dat de locatie Trollättan beveiligt.

We wachten nog steeds op meer details, de bevestigingen zijn in behandeling en we zullen zien hoe interessant het vandaag werkelijk is. Nadat het verhaal van de 54 vermiste BMW-motoren gisteren door de Zweedse pers en blog ging, viel ook de motorenpers hier in het land op. BMW ontkende dit in de auto Bild nogmaals alle ambities op Saab.

En Victor Muller gaf met SWAN, al snel Spyker weer, maar nog steeds één Persbericht out. Guy Lofalk moet worden vervolgd en ook van het advocatenkantoor Lindahl wilt u schadevergoeding. Van de eerste omdat hij (niet succesvol) Rekonstrukteur was en 11 miljoen kronen kreeg. Van de laatstgenoemden omdat Lindahl advocaat Lars-Henrik Andersson voor deze baan eerst en vervolgens geannuleerd. Dit veroorzaakte aanzienlijke schade aan Saab.

Wat Muller gisteren niet zonder woorden was, was van het toneel verdwenen, wat zou hebben verbaasd.

Terug naar het onderwerp Auto's. Dat is waar de blog over gaat.

Maar soms gaat het materiaal uit de media. Wat gebeurt er dan? Men bedient een tweede gebruik en brengt oude rapporten uit de la. Nog geen jaar geleden moesten de redacteuren van de engine classic een rapport over dezelfde Saab 900i enigszins aangepast opnieuw publiceren.

Het gaat nu om een ​​Saab 900i met alleen 25.000 Km op de klok heruitgegeven was. In mei 2011 was er bijna hetzelfde rapport met vrijwel identiek fotografisch materiaal in dezelfde uitgever.

Overigens hield de liefde van de eigenaar voor zijn hemelsblauwe sekteauto niet lang op. Want kort na de publicatie van de hemelsblauwe Zweed landde in een auto-portaal naar Verkoop, 10.000,00 € zou de scheidingspijn van de niet-turbo opgeladen, lean uitgerust, 3-versnelling automatisch, Zweeds moeten opeten. Het plan zal waarschijnlijk niet werken.

Dus zijn we eindelijk klaar met maandag. Vervolgens wachten we op de verklaring van de beheerders. Door de indiscretie van Youngman kon het verhaal sneller gaan. We blijven op de hoogte.

Tekst: tom@saabblog.net

2 gedachten over 'SAAB-nieuws: 3,2 miljard voor Saab en opnieuw Victor Muller"

 • Goedemorgen allemaal.
  Een beetje afwijkend onderwerp ...
  Ik ben 30 jaar oud en heb geen 10 Saabs gehad. Ik ben een fervent Saab-stuurprogramma voor slechts 5-jaren.
  Ik en ik denk dat ik niet de enige ben die (maakt niet uit of Mahindra .. Bmw ... Youngman (alsjeblieft niet)) een nieuwe 93-luik zou willen hebben die een toekomstgerichte, hybride aandrijving heeft en vooral verkrijgbaar is in een goedkope versie. Dat is hoe Saab toen jonge mensen aansprak ... zo zouden ze het nu moeten doen.
  Ik hoop op goed nieuws ...

  LG

 • Dus als meneer Muller schadeclaims zou krijgen en de werknemers in Zuid-Zweden niet eens hun loon zouden ontvangen, zou dat uitmonden in een absolute wang ......

Reacties zijn gesloten.