SAAB-data: Saab-evenementen in Duitsland, Italië, Zweden

Ons Saab-dagboek voor de maand april bleef vol. De maandelijkse Saab Meeting vindt weer plaats in Frankfurt en aan het eind van de maand vindt er weer een Saab-evenement plaats in de regio Leipzig. Beide vergaderingen worden aangevraagd door preregistratie per post of telefoon.

Saab had jarenlang een sterke markt met onze zuiderburen. Saab 900 en Saab 9000 waren erg populair in Italië, wat ook te danken was aan de importeur op dat moment. De kleur "Odoardo Grey" en stoffen van Zegna in de Saab 9000 gingen terug naar de toewijding en Saab-liefde van de Italianen. Dat is lang geleden en Italië heeft zijn belang voor Saab verloren. Althans sinds jonge Saab-fans een blog zijn begonnen, beweegt veel passie en toewijding met het merk uit Trollhättan langzaam de goede kant op.

De nationale Saab Club viert dit jaar 20 jaar Saab-passie. "Passione Saab 20th" vindt plaats in Varese en het belooft een interessant, internationaal evenement te worden. Een reden om in mei met de Saab naar het zuiden te gaan. De vieringen worden ook bijgewerkt op de Italiaanse Saab-blog.

Begin juni staat in Zweden een zeer interessant evenement op de agenda. Saab Tuner Maptun organiseert zijn "Maptun Meet 2012" voor alle Saab-chauffeurs. Maptun in Örebro biedt een zeer interessant programma om de prestaties rond ons favoriete merk te verbeteren. Andere deelnemers, dealers, clubs en verzamelaars ronden het aanbod rond Saab af. Degenen die hun vakantie in juni in Zweden doorbrengen, moeten een dag voor Maptun plannen.

Er gebeurt iets met Saab en de gemeenschap is actiever dan ooit. Momenteel zijn er veel ronde tafels en vriendenkringen voor het Zweedse merk in het land. Leuke manier. Saab leeft, we voelen het dagelijks.

Tekst: tom@saabblog.net

 

 

2 gedachten over 'SAAB-data: Saab-evenementen in Duitsland, Italië, Zweden"

  • Hallo Wolfgang
    Het is in het Bitterfeld-gebied, niet in Leipzig, op de 28.04. Zie Saab-data April 2012.

  • Hallo,

    Wanneer is het evenement in Leipzig?

Reacties zijn gesloten.