SAAB News: De beste Saab-vooruitzichten volgens TTELA

Het is stil geworden rond de mogelijke Saab-kopers. De volgende persconferentie van het Administrators Trio vindt dinsdag plaats. De lokale krant in Trollhättan, altijd een betrouwbare bron van informatie, noemt de heetste vooruitzichten in de race voor Saab.

Zo is er het onbekende consortium uit Japan en China, waarvan het Chinese deel volgens onze informatie een energieleverancier zou zijn. Vertegenwoordigers van de belangenorganisatie zouden een ontmoeting hebben gehad met Saab-leveranciersbedrijven en serieus werken aan een concept voor de overname. Mahindra & Mahindra zouden het ook erg goed moeten doen in de race.

Dat valt bijna samen met onze informatie uit Stockholm. De vooruitzichten voor het voortbestaan ​​van het merk Saab en de voortzetting van de autoproductie in Trollhättan lijken gunstig. Je hoort niets over de langdurige bieder Youngman; Volgens Zweedse vrienden zou de potentiële koper uit India, Mahindra & Mahindra, zijn bod de afgelopen week aanzienlijk hebben verhoogd. De Indianen lijken langzaamaan de rol van favorieten op zich te nemen.

Op dinsdag is er teleconferentie van de beheerders. Misschien zullen we meer horen dan.

Tekst: tom@saabblog.net

5 gedachten over 'SAAB News: De beste Saab-vooruitzichten volgens TTELA"

 • Ik hoop dat het hele verhaal zijn handen en voeten heeft. Zou echt geweldig zijn als Saab werd gered. Er zit een biertje op ... we zijn met velen, we zijn Saab.

 • Een omschakeling naar de productie van voornamelijk elektrische auto's in Trollhättan zal waarschijnlijk niet slagen - er is simpelweg niet genoeg vraag naar dit type voertuig op de wereldmarkt.

  Hopelijk zal het trio van trustees niet negatief beïnvloed worden door fantasieën van Zweedse politici.

  Als het grote Indiase bedrijf Mahindra & Mahindra een goed bod zou doen, zou ik er in elk geval op vertrouwen dat deze mensen aanzienlijk meer positieve potentie hebben dan wanneer bijvoorbeeld BAIC / PANASONIC een test zou starten met elektrische auto's.

 • blanco

  als Mahindra zou werken zoals Tata deed met Jaguar en Landrover, zou het Saab-merk worden gered

 • blanco

  alsjeblieft, duur hogere machten, laat het Mahindra @ Mahindra zijn en niet SAAB niet de speelbal van de uitbuitende Volksrepubliek worden!

 • blanco

  ... op de een of andere manier heb ik het beste gevoel over Mahindra & Mahindra!
  In het verleden waren er genoeg kastelen in de lucht - nu moet een koper werken om SAAB weer aan de praat te krijgen met een realistisch concept ...

Reacties zijn gesloten.