SAAB-video: het Saab-museum is weer geopend!

Eigenlijk zijn er vandaag niet veel woorden nodig. Het Saab-museum in Trollhättan, het Mekka van alle Saab-fans, wordt heropend. Maandenlang hebben we ons zorgen gemaakt over het behoud van de historische Saab-collectie. Ook Saab-chauffeurs uit Duitsland hebben hun weg naar Trollhättan gevonden.

We kunnen ook een kijkje nemen in het museum, die er niet waren. TTELA TV was er vandaag en rapporteert rechtstreeks vanuit de unieke Saab-collectie.

Hoewel de weinigen zullen begrijpen wat de verslaggever moet melden, maar alleen al het uitzicht op de collectie maakt zaterdag, vanuit automotive oogpunt, een goede dag. Ook Erik Carlsson, de Saab Rally-legende, is er en het is leuk om hem gezond en fit te zien via video.

Ook in Duitsland werd een Saab-vergadering in Frankfurt gezegd. Meer dan 30-fans ontmoetten elkaar in het beste weer in de hoofdmetropool. Het rapport volgt morgen.

Tekst: tom@saabblog.net