SAAB Blog: "Il primo blog italiano sul mondo Saab"

Nog een Saab-blog. Er is ook een Saab-blog in Italië. Helaas is mijn kennis van het Italiaans miserabel en is het helaas alleen in het Italiaans geschreven. Maar als ik twijfel, heb ik een familielid ... een native speaker ... Ik volg de blog al een tijdje en ik vind het leuk wat ik zie.

Op het eerste gezicht valt op dat er achter de blog veel commitment en veel passie voor Saab schuilt. In tegenstelling tot een bekende Saab-blog, die ik leuk vind, maar waarvan de inhoud ondanks al het Saab-enthousiasme altijd het doel overschrijdt, onderzoeken de Saab-vrienden uit Italië zeer nauwgezet en corrigeren ze enkele valse rapporten.

De Saab-fans beheren de perfecte balans tussen traditie en moderniteit. Oudere Saab-commercials en recensies over het klassieke Saab worden afgewisseld met actueel nieuws. Verbazingwekkend hoeveel onderwerpen de auteurs dagelijks verzinnen rond het traditionele merk uit Zweden.

In Italië hebben fans 2012 een reden om het te vieren. De Saab Club is 20 jaar oud, een reden voor Duitse fans om over de Brenner in het zuiden te rijden. Daarover meer in een van de volgende artikelen.

Goed werk voor het merk dat in Italië wordt gedaan. De blog wordt sterk aanbevolen. En indien nodig helpt Google Translator als u geen Italiaans familielid zoals ik hebt.

Tekst: tom@saabblog.net

 

4 gedachten over 'SAAB Blog: "Il primo blog italiano sul mondo Saab""

 • blanco

  Hi Tom,
  de Italiaan. Saab blog Aanvankelijk 2011 vorig jaar met succes in opdracht in werking, dankzij de inspanningen van twee sterke-minded jongens die om redenen van leeftijd duidelijk afkomstig uit de nieuwe Saab-generatie, maar via de wiederaufgewachtem Saab Club Italië ook interessante informatie ter ondersteuning van de oude Saab generatie ontvangen!

  Laten we niet vergeten dat was tijdens de 80ern Saab Italië in Turijn op de derde plaats met de wereldwijde verkoop van Saab, dankzij de grote inzet van de toenmalige importeur Italiaanse Saab, die dankbaar is inclusief de voormalige directeur van Saab Italië dat ze op dat moment succesvolle verfkleur Odoardo Gray (Edwardian Grey) heeft geïntroduceerd!

  Bovendien mag niet worden vergeten dat in die tijd uit Noord-Italië verschillende leveranciers aan Saab originele onderdelen hebben geleverd! In sommige gevallen zijn sommige van deze voormalige leveranciers niet langer actief of zijn ze overgenomen door andere bedrijven.

  Dus zoals u kunt zien was en is ten zuiden van de Alpen nog veel onderweg naar Saab, misschien minder dan in Midden-Europa, maar dankzij deze nieuwe Saab-blog op http://www.saabnews.it veel is onderweg!

  Greet Giampi

 • blanco

  Met de SAAB-cabriolet over de Gotthard zou niet slecht zijn. Het moet gewoon een beetje warmer zijn ... 🙂

 • blanco

  Beste Tom,
  Waarom over de brander? Het gaat over of door de Gotthard en is zeker geen probleem voor een SAAB-turbo. - Oké, soms staat er een beetje file op de Gotthard, maar er zijn fijne chocola of cakes in Zwitserland ...
  Proost
  Walter

  • blanco

   Hallo Walter
   Dat klopt, vooral boven de Gotthard is het leuker en vooral een plezier met een Saab. Ik reed jaren geleden over de pas - geweldig. Mocht ik naar Italië gaan, dan wordt dat mijn route!

Reacties zijn gesloten.