SAAB's van de gemeenschap: Saab 9-3 SC door Klaus, Rebecca en Marie

Een Saab is ook altijd een familielid. Hij brengt de familie veilig van A naar B, is betrouwbaar en vooral veilig. Indien nodig beschermt de Saab de passagiers met zijn leven, omdat hij er ook voor is gebouwd. De Saab van mijn vrouw heeft ook een naam, net als de Saab 9-3 van Klaus, Rebecca en Marie.

Saab 9-3 sportpak, gemaakt door Trolls in Trollhättan
Saab 9-3 sportpak, gemaakt door Trolls in Trollhättan

In het Ruhrgebied zijn de drie dagelijks op pad met de prachtige EVE. Een ongewone naam, de meeste Saabs worden onvermijdelijk Saabine genoemd. Maar op de een of andere manier past het, omdat de prachtige EVE echt leuk is. Haar dagelijkse passagier is Marie, zo vastberaden als EVE.

Marie aan boord ...
Marie aan boord ...

Saabs zijn geen alternatief, ik besef dat elke dag. Op de een of andere manier zijn we allemaal lid van een grote gemeenschap. Saab passie verbindt. Het wordt hoog tijd dat alles in Zweden goed gaat en dat het lange wachten en de angst tot een einde komen. Tot die tijd handhaven we onze auto's, pardon familieleden, goed.

Saab 9-3 sportkleding, de prachtige EVE
Saab 9-3 sportkleding, de prachtige EVE

Hartelijk dank voor de foto's en nog veel meer prachtige kilometers met EVE!

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte over "SAAB's van de gemeenschap: Saab 9-3 SC door Klaus, Rebecca en Marie"

  • blanco

    Jij zegt het, Tom. EVE is mijn 7. SAAB nieuw of bijna nieuw en het meest betrouwbaar van allemaal. 79000KM heeft ze nu gezien, de werkplaats echter alleen voor service! Nou met één uitzondering, toen ik sneller was dan de parkeerhulp. 🙁 EVE zal waarschijnlijk langer bij ons blijven dan al zijn voorgangers. We kijken er naar uit!
    Onze zondagse excursies naar kleine wandeltochten, vaak naar het nabijgelegen Sauerland, zijn bijna traditioneel. En EVE lokt op de terugweg vaak een kleine omweg uit ...

    Groeten van Klaus, Rebecca en Marie

Reacties zijn gesloten.