SAAB-data: Trollhättan, Frankfurt, Friedrichsruh

De Saab-community is erg levendig en er zijn nieuwe data voor de fans. Zodoende is de agenda voor de maand maart eindelijk vol. De heropening van het Saab-museum in Trollhättan is nu bevestigd en op de 24. In maart worden de deuren in Zweden geopend. Saab-vrienden over de hele wereld hebben een reden om meer Zweden te bezoeken. De unieke collectie is beveiligd en de getuigenissen van het verleden van Saab zijn eindelijk daar waar ze thuis zijn. In Trollhattan.

Saab Museum Trollhättan
Saab Museum Trollhättan

Goed nieuws voor ons allemaal, want de Zweedse collectie blijft ten minste openbaar. Ik ben pas in april terug in Zweden, het bezoek aan het museum is gepland.

Ook op de 24. Maart is een Saab-bijeenkomst in Frankfurt, om zo te zeggen voor iedereen die die dag niet in Zweden kan zijn. Misschien moet je de parkeerplaats versieren om de dag met de nationale vlaggen te vieren. 😉 Onder de organisatie van Wolfgang Messer ontmoeten de Saab-vrienden elkaar in de Klassikstadt, Voor Saab chauffeurs zijn Exenberger kantine plaatsen van 14: 00 om 18: 00 gereserveerd pm Campsite, registratie verzocht om 19.03 Wolfgang meter (wolfgang-messer@arcor.de).

Natuurlijk zijn alle supporters van het merk welkom. Ik denk dat het een geweldig evenement zou kunnen zijn voor de start van het seizoen in Frankfurt. Alle data van maart zijn beschikbaar in onze Saab-kalender.

Er gebeurt ook iets in het noorden. De Saab vrienden van Nordic Saab Classic, Dieter Kutzer en Jens-Michael Baum organiseren van hun eerste Saab Stammtisch in mei. Op 19.05 de fans Saab bij Forsthaus Friedrichsruh Öden Weg 5, 21521 Friedrichsruh ontmoeten. Registratie wordt gevraagd tot de 22.04 per e-mail (jm.baum@pwb-info.de).

De Saab-community is erg actief. Een teken van grote gehechtheid aan het merk met de griffioen. Het merk leeft.

Tekst: tom@saabblog.net

Een gedachte ook "SAAB-data: Trollhättan, Frankfurt, Friedrichsruh"

  • Super,

    Ik ben blij met de heropening van het museum :-))

Reacties zijn gesloten.